megi79 09.08.04, 10:03 Spotkałam ostatnio 2 siostrzyczki o tych imionach:Matylda(ok.5lat) i Apolonia (ok.3lat).Choć z osobna te imiona podobają mi się tak sobie,to uważam,że to fajny i rzadki zestaw,a Wy?Poza tym,myślałam,że nikt nie daje teraz Apolonia,tylko sama Pola,a tu jednak... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szczekuszka Re: Matylda i Apolonia 09.08.04, 10:07 Poza tym,myślałam,że nikt nie daje teraz > Apolonia,tylko sama Pola,a tu jednak... BRAWO dla tych rodzicow!! A coz zlego jest w imieniu Apolonia?! Mozna mowic pelnym imieniem (nawet do dziecka) Pola, Lonia. Matylda tez ladnie! Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Matylda i Apolonia 09.08.04, 10:08 megi79 napisała: > fajny i rzadki zestaw,a Wy?Poza tym,myślałam,że nikt nie daje teraz > Apolonia,tylko sama Pola,a tu jednak... W "Witajcie na świecie" widziałam zauważalną ilosć Apolonii. Poza tym są też Pole, o których nie wiadomo, czy są Apoloniami (bo w "WnŚ" można podać dowolną formę imienia), czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
forencja Re: Matylda i Apolonia 09.08.04, 14:21 Matylda i Apolonia? Mogą być, aczkolwiek te pierwsze podoba mi się trochę bardziej od drugiego Pozdrawiam, Magdalena Odpowiedz Link Zgłoś
zaino Re: Matylda i Apolonia 10.08.04, 09:34 Mi osobiście imię Matylda bardzo przypadlo do gustu, ma w sobie to COŚ. Znam też 4 dziewczynki noszące to imię i są zajebistymi kobietkami. Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
kubuspuchatek18 Re: Matylda i Apolonia 11.08.04, 15:37 I Matylda i Apolonia to bardzo ładne imiona. I zestawienie tez ciekawe Pozdrawiam, Jula Odpowiedz Link Zgłoś