abe_ltd 28.09.05, 05:53 to juz nawet nie faszysta, dyktator czy tyran ale po prostu PSYCHOL xtramsn.co.nz/news/0,,11965-4826070,00.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meerkat1 Re: Mugabi to PSYCHOL 28.09.05, 07:05 Dopiero dzisiaj to odkrylas? ;-))) A Czombe, Mobutu, Buthulezi, Amin, Khomeini, Saddam, Kadafi...? :-((( W TYM SZALENSTWIE JEST METODA! Odpowiedz Link Zgłoś
abe_ltd Ja to wiem od dawna. Mam znajomych z Rodezji 28.09.05, 07:28 i meza relatives. Problem w tym ze to ty i tobie podobni neoconskie pacholki Busha i interesow waskich elit tego nie wiedza albo nie przyjmuja do wiadomosci. To wyjasnia dlaczego psychol Mugabi ktory zniszczyl caly kraj, zrujnowal, puscil z torbami, zaglodzil polowe ludnosci a reszte skazal na AIDS, tyarnizuje, morduje itd ma sie dobrze i nawet go do Axis of Evil nie zaliczono podczas kiedy "umiarkowani" w porownaniu do niego dyktatorzy w rodzaju Saddama sa ganiani po ulicach zburzonych miast. Saddam jest umiarkowany w stosunku do Mugabiego bo za jego czasow przynajmniej nie bylo fanatyzmu religijnego, ludzie tam zyli w dostatku, infrastruktura kwitla itd. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 [...] 28.09.05, 07:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
club66 Re: Ja to wiem od dawna. Mam znajomych z Rodezji 28.09.05, 07:37 abe_ltd napisała: >To wyjasnia dlaczego psychol Mugabi ktory zniszczyl caly kraj, zrujnowal, puscil >z torbami, zaglodzil polowe ludnosci a reszte skazal na AIDS, tyarnizuje, morduje >itd ma sie dobrze i nawet go do Axis of Evil nie zaliczono Dobrze to on ma sie w Europie, gdzie Chirac przyjmowal go z najwyzszymi honorami na czerwonym dywaniku... Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 [...] 28.09.05, 07:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: Ja to wiem od dawna. Mam znajomych z Rodezji+ 28.09.05, 08:30 >>>>>>>>>>>>>>>>>> Problem w tym ze to ty i tobie podobni neoconskie pacholki Busha i interesow > waskich elit tego nie wiedza albo nie przyjmuja do wiadomosci. To <<<<<<<<<<z Z tym to bym sie nie zgodzil. Dobrze pamietam jak Mugabe wraz z Nkomo po Europie jezdzili. Europa ich popierala w walce z Janem Smithem(?) premierem Rodezji. Odpowiedz Link Zgłoś
octopussy Re: Ja to wiem od dawna. Mam znajomych z Rodezji+ 28.09.05, 14:11 Europa pomogla przepedzic wlasnych bialych, ktorzy tej kraj z nedzy wyprowadzili. A czarni przywodcy nawet palcem nie kiwna na wyczynki swojego brata. I to jest roznica miedzy bialym a czarnym. Odpowiedz Link Zgłoś
abe_ltd Jan SMUTS. 28.09.05, 08:31 Od tamtego czasu duzo sie w historii tej planety zmienilo, kropa Odpowiedz Link Zgłoś
neceser Re: Jan SMUTS. 28.09.05, 15:19 czemu nie zrobisz porzadku BEZ POMOCY tych znienawidzonych przez ciebie neocons i AMERYKANOW in general? Rasisci of the world unite and bring back apartheid! Nich was mecza- historyczna sprawiedliwosc petaku na zadupiu swiata. Moze przyjmiesz ich u siebie na wysepce wkrotce okupowanej przez CHRL? Odpowiedz Link Zgłoś