oliweek 19.03.14, 08:44 Podaje imiona w moim bloku, dzieci w wieku 0-6lat. Rodzeństwo będzie podane obok siebie: Antoni, Barbara Amadeusz (ma brata ale nie wiem jak ma na imię) Wojan Emilia Ksenia, Kinga Oliwia, Julian Miłosz Jagoda, Hanna Łucja, Kacper Alicja, Marta Aleksander, Mieszko Maria, Tadeusz Pola Zofia, Malgorzata Aleksandra Jak Wam się podobają te imiona? Mi bardzo podoba się ta różnorodność Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lus.sia Re: imiona w moim bloku 19.03.14, 10:24 wszystkie mi się podobają najbardziej: Małgosia, Jagoda, Łucja, Barbara, Antoni i Amadeusz Odpowiedz Link Zgłoś
florianne Re: imiona w moim bloku 19.03.14, 11:27 Zdziwiły mnie zestawy,w których jedno imię jest popularne,a drugie wręcz przeciwnie-Ksenia i Kinga,Łucja i Kacper,Aleksander i Mieszko.Ten ostatni najbardziej.No i Julian przy Oliwii też jest od czapy. Wojan bardzo ciekawy. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: imiona w moim bloku 19.03.14, 12:24 Jakoś mnie te zestawy aż tak bardzo nie zaskakują, choć nie są oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: imiona w moim bloku 19.03.14, 12:01 Wojan zaskakuje! Podobają mi się Ksenia, Łucja, Mieszko, Tadeusz i Zofia. Odpowiedz Link Zgłoś
polifonia1983 Re: imiona w moim bloku 19.03.14, 18:28 Bardzo zaciekawił mnie Wojan, podobają się mi też Ksenia, Miłosz, Jagoda i Mieszko oraz rodzeństwo Maria i Tadeusz. Odpowiedz Link Zgłoś
angelina7-83 Re: imiona w moim bloku 21.03.14, 17:07 Najbardziej zaskoczył mnie Wojan Nie będę się czepiać, że jedno rodzeństwo ma imię popularne, a drugie nie, bowiem najbardziej drażni mnie jak rodzeństwo ma niedopasowane imiona z tzw. "każde z innej parafii", jak: Oliwia i Julian, Łucja i Kacper. No i nijak mi pasuje Zosia i Gosia Najbardziej podoba mi się zestaw Maria i Tadeusz oraz Antoni i Barbara. Imię Amadeusz posiadam na swojej liście. Odpowiedz Link Zgłoś