olinininka 22.04.14, 19:45 Moja ulubiona zabawa Znana aktorka spodziewa się 3 dziecka. Jakie imiona obstawiacie dla dziewczynki(max 3), jakie dla chłopca (max 3) ? Imiona pozostałych córek: Karolina i Jagoda Moje typy: - Liliana, Malwina, Daria - Tymon, Dominik, Wiktor Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
florianne Re: Obstawiamy ??? 22.04.14, 21:10 Zofia/Hanna/Marcelina Mikołaj/Julian/Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
niwius Re: Obstawiamy ??? 22.04.14, 22:01 - Daria, Agata, Natalia - Marcin, Nikodem, Bartłomiej Odpowiedz Link Zgłoś
agjato Re: Obstawiamy ??? 24.04.14, 08:56 Słaba jestem z obstawiania - ale moje typy: Zofia/Hanna/Helena/Alicja, Stanisław/Kazimierz/Antoni/Wojciech. Odpowiedz Link Zgłoś
fruzielka27 Re: Nit nie trafił jest Józio 02.09.14, 23:55 Józio całkiem nie w moim guście i całkiem z innej bajki jak Karolina i Jagoda. Ale skoro tak chcieli, to mają! Odpowiedz Link Zgłoś
annthonka Re: Nit nie trafił jest Józio 03.09.14, 10:09 Józio zdecydowanie pozytywnie wyróżnia się na tle imion starszych sióstr. A czy ktoś może zdradzić co to za znana aktorka? Odpowiedz Link Zgłoś
olinininka Re: Nit nie trafił jest Józio 03.09.14, 10:43 Monika Mrozowska (grała w Rodzinie Zastępczej) Odpowiedz Link Zgłoś
annthonka Re: Nit nie trafił jest Józio 03.09.14, 22:48 Dzięki, nie kojarzyłam tej aktorki, ale już sobie sprawdziłam . Odpowiedz Link Zgłoś
agjato Re: Obstawiamy ??? 03.09.14, 20:12 Józef coraz bardziej mi się podoba, właściwe podobał mi się od bardzo dawna, tylko zdrobnienie Józek nie za bardzo, ale już Józio, Józinek czy Ziuk (jak czasem mówiono o Piłsudskim) - to bardzo, bardzo. Mnie Józef do Karoliny pasuje, gdyby jeszcze zamiast Jagody, była Jadwiga, dla mnie byłby super zestaw. Odpowiedz Link Zgłoś
lily-beth Re: Obstawiamy ??? 03.09.14, 20:36 A ja Józefa bardzo lubię, dziwię się, że nie jest tak popularny, jak Jan, Antoni czy Franciszek. Niestety mój mąż nie chce słyszeć o Józku. Z Jadwigą pasowałby rzeczywiście idealnie, ale i tak jest nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
aledziwok Re: Obstawiamy ??? 04.09.14, 15:36 Mojemu partnerowi bardzo podoba się imię Józef (po jego dziadku) i bardzo chciałby nadać je przyszłemu potomkowi. Ja mam jednak wątpliwości - zawsze marzyłam o Wilhelmie, a ostatnio coraz częściej myśli kieruję ku Tadeuszowi. Odpowiedz Link Zgłoś