kasiek-kd 08.09.14, 17:21 w rodzinie pojawiła sie mała dziewczynka Lilianna (mi bardziej "leży" Liliana) ale i tak doceniam pomysł nadania tego imienia (inne propozycje dla małej to: Łucja - super, Bianka, Izabella) Lilianna to siostra Kornelii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
giekana Re: Lilianna 08.09.14, 17:29 Bardzo ladnie - choć tez wole Liliane Kornelia tez bardzo mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
nataszaasza Re: Lilianna 08.09.14, 18:32 Liliana to u mnie od około roku numer jeden i strasznie mi się podoba. Gdy będę miała kiedyś córkę najprawdopodobniej będzie miala na imię Liliana Lea. W formie Lilianna podoba mi się właśnie mniej Odpowiedz Link Zgłoś
annthonka Re: Lilianna 08.09.14, 21:19 Niestety nie podzielam zachwytów nad Lilian(n)ą. Kornelia jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
iziula1 Re: Lilianna 11.09.14, 13:53 Bardzo mi się to imię podoba właśnie w tej wersji - Lilianna. Uważam,że to podwójne "n" nadaje charakterystyczne brzmienie. Natomiast nie przepadam za Kornelią, choć to imię na tym forum i wśród spotkanych osób zawsze jest odbierane jako śliczne . Ale nie przepadam i już Odpowiedz Link Zgłoś
sigalla1 Re: Lilianna 11.09.14, 14:27 Kornelia i Lilianna bardzo fajnie do siebie pasują. Zdecydowanie bardziej podoba mi się Lilianna, sama mam w domu mała Lili przez jedno N, sama nie dałabym podwójnego N. Bianka to też super imię, Łucji nie lubię, a Iza taka zwyczajna. Odpowiedz Link Zgłoś
meggan79 Re: Lilianna 11.09.14, 18:54 Liliannę uwielbiam,to imię najstarszej córki,ale niestety bardzo często przerabiana jest na Lilianę,co ją denerwuje,szczególnie jak źle ktoś napisze... Zastanawia mnie komentarz-Natomiast nie przepadam za Kornelią, choć to imię na tym forum i wśród spotkanych osób zawsze jest odbierane jako śliczne, bo dla mnie Kornelia nie jest imieniem,które wszystkim się podoba,niektórzy jak o nim mówię,bo bardzo je lubię,nie widzą w nim tego uroku. Odpowiedz Link Zgłoś
marlenka_p Re: Lilianna 11.09.14, 22:07 Uwielbiam Liliannę, dlatego moja starsza córka nosi to imię, a po niej w rodzinie pojawiła się jeszcze jedna, a niedawno dołączyła do nich również Liliana. A zawsze myślałam, że moja córka będzie miała niepowtarzalne imię Kornelia też mi się bardzo podoba. Odpowiedz Link Zgłoś