florianne 10.08.16, 13:24 styczeń-czerwiec Adam x4 Adrian x2 Alan x4 Aleksander x8 Antoni x15 Artur Bartłomiej Bartosz x3 Błażej Brajan Damian Dawid Dominik x3 Eryk x2 Fabian x6 Feliks Filip x5 Florian Franciszek x7 Gabriel x2 Grzegorz Hubert Ignacy x2 Igor x2 Jakub x11 Jan x8 Jonasz Jorgo (obce imię ojca) Julian Kacper x12 Karol x5 Kornel x2 Konrad Krystian x2 Krzysztof x2 Leon x2 Łukasz Maciej x2 Maksymilian x4 Marcel x6 Mateusz x4 Michał x5 Mikołaj x10 Miłosz x12 Natan x4 Nikodem x4 Norbert Olaf Oliwier x2 Oskar x3 Patryk Paweł x3 Piotr x5 Przemysław x2 Sebastian x2 Stanisław Szymon x18 Tobiasz Tymon x3 Tymoteusz Wiktor x7 Wojciech x3 Agata Aleksandra x12 Alicja x2 Amelia x6 Anastazja Aniela Anna x3 Antonina x4 Barbara Blanka x4 Eliza Emilia x3 Emma Gabriela x2 Hanna x6 Iga Ilona Izabella Jagoda x4 Joanna Jowita Julia x9 Kaja Kalina Karolina x5 Katarzyna Kinga x2 Klara Kornelia x3 Laura x2 Lena x10 Liliana Lilianna x2 Liwia Luiza Maja x15 Malwina x2 Marcelina x3 Martyna x7 Melissa Michalina x2 Milena x15 Nadia Natalia x7 Nela Nikola x6 Nina Oliwia x9 Patrycja x2 Paulina Pola x2 Róża Urszula Weronika x3 Wiktoria x11 Zofia x11 Zuzanna x17 Dwa imiona Kacper Nikodem Łukasz Piotr Przemysław Łukasz Szymon Piotr Szymon Stanisław Tobiasz Szymon Liwia Zofia Nina Maria Zofia Anna Zuzanna Zofia Bliźnięta Aleksandra i Oliwia Olaf i Szymon Ciekawsze rodzeństwa Antoni ma brata Ryszarda Marcelina ma rodzeństwo Adriana (9), Amelię (6) i Milenę (4) Jan ma siostry Otylię (6) i Dorotę (3) Liliana ma brata Antoniego (2,5) Tobiasz ma rodzeństwo Kacpra, Jakuba i Weronikę Jonasz ma siostrę Wiktorię (10) Leon ma brata Igora (8) Ola i Oliwia mają siostry Maję, Nikolę i Viktorię Lena ma siotry Natalię (17) i Antoninę (8) Milena ma brata Mariusza (20 miesięcy) Róża ma siostrę Karolinę (7) Blanka ma siostrę Sandrę (10) Zofia ma rodzeństwo Konrada (10) i Marlenę (7,5) Nadia ma siostrę Otylię (6,5) Przemek ma braci Piotra (16), Patryka (15) i Pawła (5) Staś ma brata Leonarda Oliwia ma brata Radzia Anastazja ma brata Alana (8) Kalina ma siostrę Ninę (4) Marcel ma siostrę Judytę (7) Ilona ma brata Karola Filip ma braci Sławka, Mateusza i Szymona Wojciech ma brata Andrzeja Kuba ma siostrę Wioletkę (3) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dalenia Re: Podkarpackie noworodki 10.08.16, 14:12 Jest kilka ładnych imion. Najbardziej zdziwiły mnie chyba bliźniaczki Aleksandra i Oliwia - zakładam, że trzecia siostra byłaby Olgą, a kolejna Olimpią. Wśród rodzeństw jest sporo zaskakujących imion, np. 3-letnia Wioletka albo 2-letni Mariuszek. Odpowiedz Link Zgłoś
lily-beth Re: Podkarpackie noworodki 10.08.16, 14:24 Ola i Oliwia mają siostry Maję, Victorię i NicOLĘ Odpowiedz Link Zgłoś
lily-beth Re: Podkarpackie noworodki 10.08.16, 14:30 Mam wrażenie, ze w tym roku Kacper i Milena są w natarciu, chyba mają ambicje dostać się do pierwszej trójki. Kacprowi już bardzo niewiele brakuje. Zaskakuj mnie rodzeństwo Nadia i Otylia, Oliwia i Radzio, Lena i Antonina (i Natalia - może kluczem była popularność) oraz Amelia, Milena i Marcelina w jednym rodzeństwie, nawet na piśmie mi się mylą. Odpowiedz Link Zgłoś