abiela 17.01.17, 23:56 Adam x9 Adrian x2 Adrianna Alan Aleksander x3 Aleksnadra (Ola 1x) x3 Alicja Amelia x7 Andrzej Anna x6 Anna Barbara Antoni x7 Antonina x3 Bartłomiej Bartosz x4 Benjamin Blanka x2 Bogusława Bojan Borys Dagmara x2 Damian x2 Dawid Dominik x4 Dorota Eliza x3 Emilia x13 Emma Ester Andrea Ewa Ewelina Fabian x4 Filip x11 Franciszek x3 (w tym 2x Franek) Gabriel Gracjan Grzegorz x4 Grzegorz Henryk Hanna x10 Helena Hubert Iga x3 Ignacy x2 Igor x3 Ismael (obce imię ojca i nazwisko) Iwo x2 Izabela x2 Jacek Jagoda Jakub x10 (w tym 2x Kuba) Jan x10 Jaśmina Joel Jonasz Józef Judyta Julia x5 Julian Juliusz x2 Justyna x6 Kacper x8 Kacper Stanisław Kajetan x3 Kamil Kamila x2 Karol Karol Franciszek Karolina x3 Kazimierz Kinga Klara Klaudia Kornelia x2 Krzysztof x3 Ksawery x2 Kornelia x2 Laura x3 Lea Lena x7 Leon x2 Liliana Lilianna Łukasz Maciej Maja x15 Maksymilian x4 Malwina x2 Małgorzata Marcel x3 Marcelina Marek x2 Maria x2 Marlena x2 Marta Martyna x4 Mateusz x4 Melania Mia Michalina Michał x4 Mikołaj x3 Milena x11 Miłosz Miłosz Jerzy Monika Nadia x5 Natalia x3 Natan x2 Natanel Nataniel x2 Naomi Nicola Niko Nikodem x8 Nikola x3 Nina x4 Noah (obce imię ojca) Noemi x2 Norbert Cezary Oktawia Oktawiusz Olaf x2 Olivier Oliwia x9 Oliwia Anna Oliwier x3 Oriana Oskar x2 Otylia Patrycja Anna Patryk Paweł x5 Paula Paulina x3 Paweł Piotr x8 Pola Radosz Robert x3 Roksana Róża Samuel Sandra Sebastian x2 Sławomir Szymon x12 Tadeusz Teodor Tomasz x4 Tymon Tymoteusz x6 Urszula Valentina (obce imię i nazwisko ojca) Vanessa Weronika x5 Wiktor x3 Wiktoria x6 Witold Wojciech x8 Wojciech Dominik Zofia x10 Zoya Zuzanna x14 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abiela Bliźnięta 17.01.17, 23:56 Kacper i Sebastian Nadia i Lena Witold i Weronika Tadzio i Marcel Nadia i Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Bliźnięta 19.01.17, 00:30 dalenia napisała: > Tadzio i Marcel - no nieźle Też mnie zastanowiło. Może to jednak Marceli?? Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ Cieszyn 2016 23.01.17, 21:01 Bojan i Radosz! Te imiona słowiańskie nie są w moim typie, ale ciekawostką są sporą. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: WnŚ Cieszyn 2016 24.01.17, 00:48 gaudencja napisała: > Bojan i Radosz! Te imiona słowiańskie nie są w moim typie, ale ciekawostką są s > porą. Tak, zwłaszcza Bojan. Mnie jeszcze zaskoczyła Bogusława. A powaliła Ester Andrea wraz z Joelem, Niko i Zoyą. Bardzo podoba mi się Oktawia! Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ Cieszyn 2016 28.01.17, 12:45 abiela napisała: > A powaliła Ester Andrea Tak, Ester Andrea wygląda, jakby rodzice nie mogli się zdecydować, czy to chłopczyk, czy dziewczynka i na wszelki wypadek dali imiona, które można zinterpretować i tak, i tak. > Bardzo podoba mi się Oktawia! Mnie również Odpowiedz Link Zgłoś