abiela 19.01.17, 14:16 Adam x4 Adrian Agata x2 Agnieszka Alan x4 Aleks Aleksander x3 Aleksander Jan Aleksandra x2 Alicja x6 Alina Amelia x6 Anastazja Anna x2 Antoni x5 Antonina x7 Artur Bartłomiej x2 Bartłomiej Tomasz Bartosz x2 Błażej Borys x2 Bruno x2 Damian x2 Dominik x4 Emilia x5 Estera Ewelina Fabian x2 Fabio (obce imię i nazwisko ojca) Filip x5 Franciszek x5 (w tym 1x Franek) Gabriel Hanna x5 Henryk Hubert Ignacy Igor x5 Jadwiga Jagoda x2 Jakub x6 Jan x4 Jan Stanisław Janusz Jerzy Józef x2 Judyta Julia x7 Kacper x4 Kaja Kajetan Kamil Karol Karolina x3 Katarzyna Kewin Kinga Kinga Łucja Kordian Korneliusz Krzysztof Ksawery Laura x2 Lena x8 Lidia Liliana x2 Lilianna Livia Łucja Maciej x3 Magdalena x4 Maja x8 Maksymilian Małgorzata x2 Marcel x2 Marcin x3 Maria Marta Martyna x5 Mateusz x6 Mateusz Oliwier Matylda Melania Mia Michał x3 Mikołaj x4 Mikołaj Michał Milena x3 Miłosz x3 Nadia Natalia x5 Natan Nicola Nikodem Nikola x2 Nina x2 Olaf Olivier Oliwia x6 Oliwier x3 Oskar Paulina x5 Paweł x2 Piotr x3 Pola x4 Rafał Rozalia Róża Sara Sebastian Selena Sophie (imię matki obce) Szymon x5 Szymon Piotr Teresa Tomasz x2 Tymon x2 Tymoteusz x2 Tytus Wanda Weronika Wiktoria x3 Wojciech x7 Zofia x5 Zofia Emilia Zuzanna x8 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Bliźnięta 23.01.17, 21:09 Bliźnięta dobrane... Zawiesiłam oko na Tytusie, Selenie i Esterze. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Bliźnięta 24.01.17, 00:45 gaudencja napisała: > Bliźnięta dobrane... Idealnie. > > Zawiesiłam oko na Tytusie, Selenie i Esterze. Ze statystyk ubiegłorocznych wynika, że Tytus coraz bardziej popularny! Na Selenie chyba nie pozytywnie? Mnie jeszcze ucieszyli Alina, Judyta, Jerzy, Jadwiga, Korneliusz, Melania, Rozalia, Róża i Teresa. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Bliźnięta 28.01.17, 12:43 abiela napisała: > Ze statystyk ubiegłorocznych wynika, że Tytus coraz bardziej popularny! > Na Selenie chyba nie pozytywnie? Wygląda, jakby Tytus się faktycznie piął do góry i bardzo mnie to cieszy Nie mam nic przeciwko Selenie, to w końcu imię mitologiczne. Po wielekroć wolę ją niż np. rosyjską Zoję zamiast Zoe. Odpowiedz Link Zgłoś