mamasebunia 29.10.04, 21:50 Jakieś dwa lata temu bardzo mi się podobało to imię...a teraz...odwrotnie...wydaje mi się nieciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Martyna 29.10.04, 21:52 Solidaryzuję się z Tobą całkowicie Z tym, że lubiłam je w czasach liceum. Co najmniej od kiedy działa pani Wojciechowska (czy też raczej od kiedy zauważyłam jej działalność), mam alergię na to imię. Niestety, własnie wtedy też stało się ono popularne. Odpowiedz Link Zgłoś
aniadm Re: Martyna 29.10.04, 22:04 Dla mnie jakie? takie twarde. Podoba mi się tylko francuska wersja Martine. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaj1 Re: Martyna 29.10.04, 22:15 A mi się nigdy nie podobało i nadal nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
dorka1976 Re: Martyna 29.10.04, 22:52 A mi wprost przeciwnie! Ładne, proste, pełne kobiecości mimo że twardawe, ALE TAKIE Z KLASĄ!!!!!!! Zdrobnienie Martynka bardzo słodkie. Mój mąż szaleje na punkcie tego imienia! Ono rzeczywiście coś w sobie ma, nie jest obojętne... Odpowiedz Link Zgłoś