agata186 04.11.04, 16:11 jestem w 36 tyg i będę miała dziewczynke co myslicie o imieniu karolinka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tatjana Re: a może karolinka?co myślicie? 04.11.04, 19:44 Fajne, ale nie moje ulubione.Pozdrawiam i życzę zdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: a może karolinka?co myślicie? 04.11.04, 20:42 To imie jest okej. Neutralne, tak bym je okreslila. Nie wzbudza "niezdrowych" emocji i pasuje do dziewczynki i doroslej kobiety. Ja bym Ci to imie polecala. Odpowiedz Link Zgłoś
kubuspuchatek18 Re: a może karolinka?co myślicie? 04.11.04, 21:54 Karolina?Karolinka okej. Nie znosze zdrobnienia Karolka, grrrrrr..... Odpowiedz Link Zgłoś
minerwamcg Re: a może karolinka?co myślicie? 05.11.04, 01:04 Ładne imię, bardzo sympatyczne - tylko ryzykujesz, podobnie jak mama małej Natalii, że jej jedyne na świecie dziecko będzie jedną z dziesięciu Karolinek w piaskownicy, w przedszkolu, w klasie... Zastanów się, może jednak coś oryginalniejszego? Wszystkiego dobrego i Tobie, i małej Odpowiedz Link Zgłoś
cysia.b Re: a może karolinka?co myślicie? 05.11.04, 09:15 Dla mnie całkowicie neutralne Odpowiedz Link Zgłoś
monikaj1 Re: a może karolinka?co myślicie? 05.11.04, 11:21 A ja jakoś nie przepadam za tym imieniem - chyba jest dla mnie za twarde (podobnie, jak np. Martyna). Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: a może karolinka?co myślicie? 05.11.04, 15:23 Ja też nie przepadam za tym imieniem. Chyba mi się już przejadło, znam dużo Karolin, a imię to samo w sobie nie ma dla mnie nic szczególnego. Poza tym minusem jest dla mnie brak ładnych zdrobnień (nie cierpię Karoli i Karolki, a Karolinka jest trochę zbyt długie). Odpowiedz Link Zgłoś
kasja311 Re: a może karolinka?co myślicie? 05.11.04, 12:17 Fajne!. A zdrobnienie Karola jest super, fajnie brzmi wobec malej dziewczynki. I imie wcale nie jest popularne... Odpowiedz Link Zgłoś
cysia.b Re: a może karolinka?co myślicie? 05.11.04, 12:49 kasja311 napisała: > > I imie wcale nie jest popularne... Zależy gdzie. W Warszawie jest popularne Odpowiedz Link Zgłoś