bella_ragazza 24.11.04, 15:54 Co myslicie? Bardzo mi się podoba, ale mocno kojarzy mi sie z Albercikiem z Seksmisjii. A może przesadzam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_kewina_marcuni Re: Albert 24.11.04, 19:41 A mi sie podoba. A co, nawet jak sie kojarzy z Albercikiem to przeciez przesympatyczna postac. Kochana, jak Ci sie imie podoba to nawet sie nie zastanawiaj! Ja jestem BARDZO zadowolona z zyboru imienia dla syncia i nikt za nim nie wola " ej kewin sam w domu!" pozdrawia Aga z Miechowa Odpowiedz Link Zgłoś
tatjana Re: Albert 24.11.04, 19:49 Mnie kojarzy się z siecią sklepów Ładne imię, mimo wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
wojasaj Re: Albert 24.11.04, 20:50 To jest bardzo ladne imie, kojarzy mnie sie bardziej z bratem Albertem. Odpowiedz Link Zgłoś
edysia73 Re: Albert 25.11.04, 08:19 Witam wszystkie mamy serdecznie Ja jestem mamą 5-letniego Albercika. Muszę powiedzieć że imię przyjęło się jak najbardziej pozytywnie i bardzo pasuje do mojego synka. Bardzo rzadko ktoś wspomina "Seksmisję" słysząc te imię. Jak widzą mego Alberta raczej kojarzy im się z pogodnym dzieckiem. Pozdrawiam Edzia Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: Albert 25.11.04, 09:05 Mnie sie kojarzy jedynie z kolega mojego brata. Brat poznal Alberta w podstawowce (wtedy to juz bylo dosc orygnalne imie) i tak mi to imie skojarzylo sie z ta osoba, bo moze pierwszy raz je uslyszalam... Wiec zadna seksmijsa, siec sklepow, czy nawet Einstein, po prostu kolega mojego brata, ktory zreszta szybko wyjechal z naszego miasta. To jest ladne imie, pomiajac skojarzenia. Meskie, mocne, ladne. Odpowiedz Link Zgłoś
bella_ragazza Re: Albert 25.11.04, 13:39 Masz Alberta? Super! Jeśli u mnie będzie synek (kiedys, kiedys...), to bedzie Albercik. W ogóle imiona z "R" wydają mi się bardzo meskie, mocne, w sam raz dla prawdziwego faceta. Np. Artur. Też ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
edysia73 Re: Albert 26.11.04, 11:11 W zasadzie miał być na poczatku Hubert ale jak rodzinka sie dowiedziała to zaczęła wyrażać swoje opinie, no i raczej im się nie podobało. Więc zmieniliśmy imię na Albert ale raczej z innego powodu, dlatego ze jest już w rodzinie Hubert. Nowe imie wyjawiliśmy dopiero po porodzie i wszystkim sie spodobało.Powiem jeszcze że mój mąż się chwali, ze to on wybrał imię Mi tez bardzo podobaja sie imiona z literką "R". Pozdrawiam Edzia Odpowiedz Link Zgłoś
tatjana RRR 26.11.04, 21:38 Faktycznie-ta literka "R" nadaje taki mocny, męski, akcent)) Hubert też bardzo mi się podoba. Znam nawet małego Hubercika. Tyle tylko, ze teraz kojarzy mi się z Urbańskim, a przez to dużo straciło, mimo, że nic do gościa nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: Albert 27.11.04, 15:13 Znam dwóch Albertów w wieku 16 lat ktorzy prawdopodobnie Seksmisji zawdzieczaja swoje imie :] Imie mi sie podoba chociaz kojarzy mi sie z supermarketem "Albert" ktory wlasnie obserwuje z okna Odpowiedz Link Zgłoś
ona013 Re: Albert 27.11.04, 20:58 Ze sklepem wogóle nie mam skojarzenia, a za to znam dwóch Albertów i bardzo fajni z nich faceci. Męsko brzmi i ładnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
abi28 Re: Albert 14.04.05, 08:30 Mój syn ma na imię Albert i przyznam szczerze że z niczym mi się nie kojarzy. Zresztą każde imię tak naprawdę może się z czymś lub kimś kojarzyć. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Albert 14.04.05, 09:17 Niezbyt mi sie podoba. Kojarzy mi się z Bratem Albertem oraz z siecią sklepów. M. Odpowiedz Link Zgłoś
abi28 Re: Albert 14.04.05, 10:24 A mi się Nataniel bardzo nie podoba. Nie wyobrażam sobie jak moje dziecko miałoby się tak nazywać. Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko do ABI28 14.04.05, 10:29 abi28 napisała: > A mi się Nataniel bardzo nie podoba. Nie wyobrażam sobie jak moje dziecko > miałoby się tak nazywać. Hej Abi.. chwilunia, ja wypowiadałam sie na temat imienia Albert, a nie na temat Twojego synka, ktory na pewno jest przeuroczym dzieckiem Każdy ma swoj gust. Ja nie gustuję w imieniu Albert, Tobie natomiast nie podoba sie imie Nataniel. I jest ok. Nie pytałam w tym wątku o imie mego dziecka. Zdaje sie ze założycielka wątku pytała o opinie na temat imienia Albert. Nie każdemu musi się ono podobać, prawda ? Pozdrawiam Madzia Odpowiedz Link Zgłoś