forencja 15.04.05, 20:54 Gaudencja prosiła, abym dała sygnał, więc daję Zaczynamy ranking imion żeńskich 2005 Na początku każdy poda 15 imion, które mu się najbardziej podobają i trzy których nie lubi. Mój głos to: Antonina Aurelia Barbara Beata Dorota Druzjanna Emma Konstancja Marcjanna Niegosława Placyda Rozalia Salomea Taida Teodora Negatywny: Marlena, Nadia, Nina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emi28 Re: Nowy ranking imion żeńskich - etap pierwszy 15.04.05, 21:17 Moje typy: Kornelia Łucja Sara Laura Idalia Flora Florentyna Magdalena Emilia Natalia Antonina Miłosława Marta Marianna Gaja Nie lubię: Dagmara, Mariola, Jolanta Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Nowy ranking imion żeńskich - etap pierwszy 15.04.05, 21:36 Artemia Dobroniega Druzjanna Eleonora Eunika Józefina Leontyna Licynia Ligia Marcjanna Narcyza Niegosława Placyda Salomea Teodozja Głosy na nie: Martyna, Kamila, Nikola Odpowiedz Link Zgłoś
martka_k Re: Nowy ranking imion żeńskich - etap pierwszy 15.04.05, 22:24 Moje typy: Aurelia Bogumiła Cecylia Celestyna Eleonora Emma Felicja Libusza Lilia Marcelina Marianna Melania Nadzieja Świętochna Wanda Typy negatywne: Danuta, Nikola, Martyna Odpowiedz Link Zgłoś
biedrona1 Re: Nowy ranking imion żeńskich - etap pierwszy 15.04.05, 22:28 Anastazja Augustyna Antonina Idalia Gaja Konstancja Laura Lena Lidia Nadia Pola Sara Marcjanna Emanuela Amelia Odpadają: Kazimiera,Marlena, Anita Odpowiedz Link Zgłoś
illka1 Re: Nowy ranking imion żeńskich - etap pierwszy 15.04.05, 22:41 Wg mnie najładniejsze to: Helena Justyna Jagna Aurelia Lena Cecylia Dobrawa Inga Ida Maria Anastazja Olga Laura Hanna Antonina Negatywne typy: Andżelika, Ksenia, Dagmara. Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_b Re: Nowy ranking imion żeńskich - etap pierwszy 16.04.05, 00:00 Moje typy na tak: Augustyna Alina Aniela Aurelia (wiem - prywata, ale naprawdę lubię. Florencjo/Theodorko, jeżeli zasady gry nie przewidują głosowania na własne imię to proszę nie liczyć tego głosu) Cecylia Elżbieta Florianna Janina Julianna Kazimiera Klementyna Leonia Ludwika Róża Zofia Typy na nie: Marlena, Nikola, Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Nowy ranking imion żeńskich - etap pierwszy 16.04.05, 12:41 Moje typy to: Flora Klara Helena Konstancja Dorota Bogna Leonia Ludwika Ida Olga Oktawia Felicja Augusta Dagny Kazimiera Antytypy: Mariola, Nikola, Dzesika Odpowiedz Link Zgłoś
kartoflanka Re: Nowy ranking imion żeńskich - etap pierwszy 16.04.05, 01:37 Łucja Klara Leontyna Aniela Waleria Maria Biruta Estera Katarzyna Michalina Anna Matylda Melania Julia Antonina Negatywy: Nikola, Ismena, Wiktoria Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka3 Re: Nowy ranking imion żeńskich - etap pierwszy 16.04.05, 07:13 Aniela Antonina Barbara Celestyna Estera Flora Gabriela Helena Józefina Lidia Rozalia Róża Salomea Stefania Zuzanna na nie: Kamila, Martyna, Andżelika Odpowiedz Link Zgłoś
theodorka Do Aurelii 16.04.05, 08:15 Nie wspominałam nic o tym, że nie można głosować na własne imię, zatem miałaś prawo je wytypować Mi również od dawna bardzo się podoba i też podałam je w swoim głosie Głosujcie dalej! Pozdrawiam i życzę miłej zabawy! Forencja pod nowym nickiem Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: Nowy ranking imion żeńskich - etap pierwszy 16.04.05, 10:34 Moje typy; Antonina Aurelia Dagmara Dobrochna Estera Flora Gaudencja Iga Judyta Leonia Ligia Marianna Róża Salomea Urszula Negatywne głosy: Nikola, Julia, Mariola Odpowiedz Link Zgłoś
mygda Re: Nowy ranking imion żeńskich - etap pierwszy 16.04.05, 10:51 kolejnosc przypadkowa Antonina Matylda Weronika Marianna Zuzanna Aniela Laura Anastazja Marcjanna Zofia Emilia Aleksandra Julianna Konstancja Milena negatywy Bożena, Beata, Marzena Odpowiedz Link Zgłoś
zona_lolka Re: Nowy ranking imion żeńskich - etap pierwszy 16.04.05, 11:41 Amelia Natalia Julia Maria Sara Emilia Pola Ada Antonia Nadia negatywne Nikola, Agnieszka, Monika Odpowiedz Link Zgłoś
kizdam47 Re: Nowy ranking imion żeńskich - etap pierwszy 16.04.05, 12:13 Agata Aleksandra Magdalena Monika Martyna Alicja Natasza Tamara Marta Iwona Ewa Ewelina Inga Sylwia Patrycja Na minusie:wszystkie "starodawne" oraz np. Kunegunda, Weronika i powiedzmy...Sabina Odpowiedz Link Zgłoś
justynap3 Re: Nowy ranking imion żeńskich - etap pierwszy 16.04.05, 12:30 Moje typy: Beata Dorota Emilia Gabriela Iwona Izabela Justyna Kamila Karolina Kornelia Martyna Patrycja Sandra Wioletta Zuzanna Negatywne:Małgorzata,Jolanta,Weronika Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszqa Re: Nowy ranking imion żeńskich - etap pierwszy 16.04.05, 12:56 1.lena 2.nadia 3. lidia 4. dominika 5. nina 6. hanka 7. emilia 8. liga 9. gaja 10. pola 11. ruta 12. melania 13. anika 14. dagmara 15.laura nielubiane: aneta, żaneta, alina Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Nowy ranking imion żeńskich - etap pierwszy 16.04.05, 14:08 1 Katarzyna 2 Danuta 3 Wanda 4 Dobrosława 5 Bogna 6 Barbara 7 Łucja 8 Ludmiła 9 Lidia 10 Laura 11 Weronika 12 Anastazja 13 Kornelia 14 Krystyna 15 Urszula 1 Marlena 2 Anita 3 Klaudia Odpowiedz Link Zgłoś
hamster_killer Re: Nowy ranking imion żeńskich - etap pierwszy 16.04.05, 15:17 1.Antonina 2.Halszka 3.Lena 4.Kornelia 5.Róża 6.Michalina 7.Franciszka 8.Józefina 9.Lea 10.Laura 11.Majka 12.Kaja 13.Pola 14.Matylda 15.Maria 1.Nikola 2.Andżelika 3.Dżesika Odpowiedz Link Zgłoś
claudia207 Re: Nowy ranking imion żeńskich - etap pierwszy 16.04.05, 15:46 Antonia Apolonia Idialia Julianna Leonia Marianna Paulina Klaudia Emilia Nadzieja Eleonora Amelia Faustyna Lilianna Melania Na nie: Dzesika Zaneta Dzenifer Odpowiedz Link Zgłoś
imbirka Re: Nowy ranking imion żeńskich - etap pierwszy 16.04.05, 16:26 Ludwika Irena Ludmiła Julia Julianna Ewa Antonina Klara Zofia Anna Róża Konstancja Kornelia Janina Maria Nie lubię: Lena, Dominika, Żaneta --- Pomóżmy Małgosi Rząd nie dba o to, jak rodzimy - ale Ty możesz przekazać 1 % podatku Fundacji Rodzić po Ludzku Odpowiedz Link Zgłoś
cynta Re: Nowy ranking imion żeńskich - etap pierwszy 16.04.05, 16:57 Tak: Zuzanna Julia Klara Matylda Felicja Adela Eleonora Balbina Cecylia Gabriela Edyta Roza Klementyna Paulina Luiza Nie: Dzesika, Andzelika, Samanta Odpowiedz Link Zgłoś
pelagia33 Re: Nowy ranking imion żeńskich - etap pierwszy 16.04.05, 17:28 Tak: Bronisława Barbara Zoja Dobrochna Ida Damroka Aniela Marianna Jagna Nawojka Judyta Maria Liwia Antonina Gabriela Nie: Jessica, Paulina, Andżelika Odpowiedz Link Zgłoś
dorotafrancis Re: Nowy ranking imion żeńskich - etap pierwszy 16.04.05, 17:30 Oto moje: 1) Izabela 2) Agata 3) Emma 4) Marlena 5) Sara 6) Milena 7) Inga 8) Olga 9) Zuzanna 10)Greta 11)Gerda 12)Martyna 13)Sonia 14)Weronika 15)Zosia Odpowiedz Link Zgłoś
maja45 Re: Nowy ranking imion żeńskich - etap pierwszy 16.04.05, 18:26 1.Antonina. 2.Pola 3.Lena 4.Marianna 5.Hanna 6.Zofia 7.Maja 8.Jaśmina 9.Ida 10.Helena 1.Nikola 2.Oliwia 3.Klaudia Odpowiedz Link Zgłoś
dorotafrancis Re: Nowy ranking imion żeńskich - etap pierwszy 16.04.05, 18:46 Zapomnialam o imionach, ktorych bardzo nie lubie: Oto one. Zdecydowanie nie: 1) Dzesika 2) Dzenifer i wszystkie tego typu... Zwlaszcza gdy angielskie 'J' zastapione zostalo polski 'dz' 3) Nadzieja 4) Wiara 5) Swietochna 6) Druzjanna 7) Flora/Florentyna 8) Dobroniega 9) Danuta 10)Justyna 11)Jadwiga 13)Wioletta 14)Teodora 15)Lucyna Nie chce nikogo urazic... Przepraszam, jesli tak sie stalo. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotafrancis Re: Nowy ranking imion żeńskich - etap pierwszy 16.04.05, 18:48 Nie zauwazylam, ze moga byc tylko 3. Ciezko sie zdecydowac. Ale oto te, ktorych nie lubie najbardziej: Dzenifer, Flora, Druzjanna Odpowiedz Link Zgłoś
anilia Re: Nowy ranking imion żeńskich - etap pierwszy 16.04.05, 19:33 Na + Łucja Idalia Laura Klara Marcjanna Julianna Róża Flora Melania Salomea Anna Anika Na - Żaneta Dżesika Andżelika Odpowiedz Link Zgłoś
aedo Re: Nowy ranking imion żeńskich - etap pierwszy 16.04.05, 20:12 Alicja Amelia Aniela Berenika Eliza Estera Kornelia Linda Rozalia Weronika Wiktoria Natalia Maria Zuzanna Julianna Iga kolejność przypadkowa nielubiane: Paulina, Patrycja, Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
kocio-kocio Re: Nowy ranking imion żeńskich - etap pierwszy 16.04.05, 20:26 z plusem: 1. Helena 2. Matylda 3. Sabina 4. Hanna 5. Jagna 6. Aleksandra 7. Florencja 8. Marianna 9. Bronisława 10. Janina 11. Ada 12. Zuzanna 13. Stefania 14. Magdalena 15. Gabriela na minus: 1. Kamila 2. Dominika 3. Barbara Odpowiedz Link Zgłoś
scarbonka Re: Nowy ranking imion żeńskich - etap pierwszy 16.04.05, 21:09 TAK: 1.Aniela 2.Antonina 3.Cecylia 4.Emilia 5.Hanna 6.Klara 7.Kornelia 8.Konstancja 9.Lena 10.Lidia 11.Łucja 12.Marianna 13.Michalina 14.Rozalia 15.Róża NIE: 1.Dżesika 2.Katarzyna 3.Żaneta Odpowiedz Link Zgłoś
chuda_w-w Re: Nowy ranking imion żeńskich - etap pierwszy 16.04.05, 22:08 TAK: Aurelia Kinga Łucja Idalia Marcelina Irena Liwia Ludwika Kornelia Marcjanna Anastazja Julianna Wiktoria Konstancja Marta NIE: Katarzyna Kamila Nina Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: Nowy ranking imion żeńskich - etap pierwszy 16.04.05, 22:15 Strasznie to wszystko przydługie, pod koniec już myliły mi się imiona i zdecydowanie nie chciało mi się czytać. Moze by tak etap drugi? 3 ulubione i 3 negatywne? Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Ariano! 16.04.05, 22:51 Nie trzeba czytac, tylko głosować! ;P Czytać wszystko będzie theodorka, czyli forencja... Odpowiedz Link Zgłoś
2212kk Re: Nowy ranking imion żeńskich - etap pierwszy 16.04.05, 23:35 Na tak: Kamila Katarzyna Malwina Marcelina Milena Melania Melisa Patrycja Kalina Dominika Alicja Barbara Hanna Julita Matylda Na nie: Gaudencja Aniela Aurelia. Odpowiedz Link Zgłoś
chuda_w-w Re: Nowy ranking imion żeńskich - etap pierwszy 17.04.05, 00:18 2212kk napisała: > Na nie: > Gaudencja > Aniela > Aurelia. A ten wybór to chyba nieprzypadkowy... Odpowiedz Link Zgłoś