marra.vln 29.04.05, 17:14 mam fantastyczne skojarzenia z tym pieknym imieniem...a jakie sa wasze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emi28 Re: Leon Leon Leon- cudne! 29.04.05, 17:25 W pełni popieram . Tak ma na imię mój tata (rodzina zdrabnia je na "Lonia" ), takie imię nosił też mój pradziadek. Mam wyłacznie super pozytywne skojarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
tineczka5 Re: Leon Leon Leon- cudne! 29.04.05, 17:53 Mój dziadek tak miał a jeszcze nosił do tego włoskie nazwisko/był Włochem/ i razem to brzmiało przecudnie Odpowiedz Link Zgłoś
idaaa Re: Leon Leon Leon- cudne! 30.04.05, 11:37 Ostatnio Leon Kieres, niestety . No i jeszcze Seat Leon. Choć samo w sobie imię jest całkiem niebrzydkie Odpowiedz Link Zgłoś
kokolin IMIE DLA DZIECKA 16.05.05, 17:00 chacialabym dowiedziec sie jakie imiona dla dzieci wam sie podobaja, mnie osobiscie KACPER, OLIWIER, FABIAN, OLIWIA, APOLONIA, AGATA Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: IMIE DLA DZIECKA 16.05.05, 17:05 kokolin napisała: > chacialabym dowiedziec sie jakie imiona dla dzieci wam sie podobaja, mnie > osobiscie KACPER, OLIWIER, FABIAN, OLIWIA, APOLONIA, AGATA Z tych bardzo nie podoba mi się Oliwier i mniej Oliwia. Poza tym ok A moze założysz o tym drugi wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: Leon Leon Leon- cudne! 30.04.05, 13:16 Bardzo fajne imie, jak narazie nie znam zadnego Leona. Wydaje mi sie ze coraz wiecej osob lubi to imie :] Odpowiedz Link Zgłoś
idaaa Re: Leon Leon Leon- cudne! 30.04.05, 14:56 Hmmm a średnio rozgarniety prezez IPN?? Co prawda zapewne nie znasz go osobiście ale za to z "telewizyjnego" widzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
gunka2 Re: Leon Leon Leon- cudne! 30.04.05, 15:11 W miare. Sama bym nie dala ale u innych moze byc. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_andrzeja Re: Leon Leon Leon- cudne! 13.05.05, 18:15 marra.vln napisała: > mam fantastyczne skojarzenia z tym pieknym imieniem...a jakie sa wasze? Leon Zawodowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
itymonka Re: Leon Leon Leon- cudne! 13.05.05, 23:17 dziewczyna_andrzeja napisała: > marra.vln napisała: > > > mam fantastyczne skojarzenia z tym pieknym imieniem...a jakie sa wasze? > > Leon Zawodowiec. Identycznie i dodam jeszcze ze sa to jak najbardziej pozytywne skojarzenia :)))))) > Odpowiedz Link Zgłoś
margala Re: Leon Leon Leon- cudne! 19.05.05, 14:15 marra.vln napisała: > mam fantastyczne skojarzenia z tym pieknym imieniem...a jakie sa wasze? a jakie FANTASTYCZNE skojarzenia masz? Odpowiedz Link Zgłoś
reynevan_a Re: Leon Leon Leon- cudne! 19.05.05, 14:37 tak ma na imię syn Justyny Steczkowskiej, a ponieważ nie lubię Steczkowskiej, nie podoba mi się też imię Leon, bo kojarzy mi się az nią. Odpowiedz Link Zgłoś
mamasebunia Re: Leon Leon Leon- cudne! 19.05.05, 14:42 Nie potrafie napisać dlaczego ale strasznie nie podoba mi się to imię. Odpowiedz Link Zgłoś
poliksena Re: Leon Leon Leon- cudne! 23.07.05, 12:57 Podoba mi się. Także Leonia, która niestety nie jest tak często nadawana jak Leon. Odpowiedz Link Zgłoś
linna-altair Re: Leon Leon Leon- cudne! 31.08.05, 20:37 Mnie się kojarzy z Leonem Zawodowcem i kolegą z klasy, na ktorego tak wszyscy wołali(naprawdę miał na imię Daniel)Skojarzenia takie sobie.Filmu nie oglądałam,a do Daniela szczegolną miłością też nie pałałam(co wcale nie znaczy,że go nie lubię).Piszę to zawsze,ze nie należy kojarzyć imion,z poszczegolnymi osobami.A imię samo w sobie według mnie jest po prostu przydkie. Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: w górę 28.01.06, 13:05 Dzięki, gaudencja, za podbicie starego wątku! Ja już się zdecydowałam (jestem z tych, co raczej szybko podejmują decyzje). Ale na skojarzenia z Kieresem nie wpadłam, przypomniał mi się tylko Leon Zawodowiec i Leon Niemczyk. Osobiście nie znam żadnego Leona - i o to chodzi Imię wydaje mi się nie często spotykane. (O Steczkowskiej nie wiedziałam, to dobrze, bo też jej nie lubię, szczególnie po "żałobnej" sesji mody na cmentarzu... brrr...) Odpowiedz Link Zgłoś
braszczyki LEoś 28.01.06, 15:36 ja mam Leosia po Leonie Zawodowcu ma 3 latka - wołamy na niego Leo, a on jak był mały wołał Lelo Karola Odpowiedz Link Zgłoś
verona123 Re: Leon Leon Leon- cudne! 28.01.06, 20:24 León - średniowieczne królestwo na Półwyspie Iberyjskim León - kraina historyczna w Hiszpanii León - miasto w Hiszpanii León - miasto w Meksyku León - miasto w Nikaragui León - departament Nikaragui SEAT León - model samochodu Byl prezydent Krakowa Juliusz Leo, i teraz jest ulica Lea, bardzo ja lubie!!! Leon ostatnio urodzil sie wsrod znajomych Odpowiedz Link Zgłoś
pepperann Re: Leon Leon Leon- cudne! 28.01.06, 21:50 Moim zdaniem - fajne, ale nie cudne. Bez rewelacji. Czy nikt nie ma skojarzeń z piosenką "Hodowałem melony". Tam do "melon" wdzięcznie się rymował "dzielnicowy Leon". Odpowiedz Link Zgłoś
olida Re: Leon Leon Leon- cudne! 29.01.06, 12:52 To jedno z moich ulubionych, ale nie jestem w stanie pokonać niechęci współspacza.. A tak bym chciała wołać na drugiego synka Leo! Odpowiedz Link Zgłoś
trissie Re: Leon Leon Leon- cudne! 29.01.06, 17:08 Jak tu się nie dopisać, kiedy słyszę to imię, cieplutko mi się robi w żołądku! My wciąż czekamy na naszego Leona, ten ostatni miesiąc dłuży się niemiłosiernie. W kwestii drugiego imienia decyzja zapadła. Leon Samuel. Do Ksawerego nie udało mi się męża przekonać - cóż, sama chciałam faceta z silną osobowością, to teraz mam za swoje . Dodam tylko, że Samuel był dla mnie lepszą opcją, w grę wchodził bowiem jeszcze Isaak Tu gdzie mieszkam imię Leon strasznie sie wszystkim podoba, w Anglii nie jest popularne i zdrabniają je Leo (z i w środku). Nie mogę się już doczekać, kiedy się Wam pochwalę moim Leonem! Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: Leon Leon Leon- cudne! 29.01.06, 17:52 Ho ho, na pewno będziesz pierwsza, czyli przede mną! Mój upiera się, żeby Leosiowi na drugie dać Niemir, po słowiańsku, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Leon Leon Leon- cudne! 29.01.06, 18:55 trissie napisała: > Nie mogę się już doczekać, kiedy się Wam pochwalę moim Leonem! My tez czekamy z niecierpliwoscia! Odpowiedz Link Zgłoś
trissie Re: Leon Leon Leon- cudne! 30.01.06, 00:01 Ale kochane jesteście dziewczyny! Abielo, a gdzie można zobaczyć Twoją Florę? Podeślij jakiś namiar Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Leon Leon Leon- cudne! 30.01.06, 10:36 trissie napisała: > Ale kochane jesteście dziewczyny! Abielo, a gdzie można zobaczyć Twoją Florę? > Podeślij jakiś namiar Nie mam jej zdjec na gazecie. Podesle Ci zaraz kilka na priva. Odpowiedz Link Zgłoś