Dodaj do ulubionych

Urodziłam Różyczke-bardzo dziekuje za pomoc w

06.05.05, 12:57
w wyborze imienia.Moja Róża urodziła się 14 kwietnia i warzyła 3500.Żadna ze znajomych nie ma dzidzi z tym imieniem! Gdybym miała chłopca miałby na imie KASJAN lub MARCELI.Bardzo dziękuje,zwłaszcza Gaudencji,bo to ona namówiła mnie na Różyczkę,o ile dobrze pamietam.POZDRAWIAM!
Obserwuj wątek
    • abiela Re: Urodziłam Różyczke-bardzo dziekuje za pomoc w 06.05.05, 12:58
      Gratuluje i zycze duzo zdrowia dla malej Rozyczki!
      • sabrinek Re: Urodziłam Różyczke-bardzo dziekuje za pomoc w 06.05.05, 12:59
        DZIękuje bardzo!!!
    • itymonka Re: Urodziłam Różyczke-bardzo dziekuje za pomoc w 06.05.05, 13:08
      Pięknę imięsmile Gratulacjesmile
      Zdrówka dla małej Róży smile
    • poliksena Trafny wybór. 06.05.05, 13:11
      Bardzo ładne imię, pasuje i do maluszka i do nastolatki czy dorosłej kobiety.
      Niech się chowa zdrowo Twoja Różyczka.
      • cysia.b Re: Trafny wybór. 06.05.05, 13:17
        Fajne imię. Gratuluję córeczki!
    • adziunia Re: Urodziłam Różyczke-bardzo dziekuje za pomoc w 06.05.05, 13:17
      Gratuluje córeczki, piękne imię smile
    • theodorka Re: Urodziłam Różyczke-bardzo dziekuje za pomoc w 06.05.05, 13:54
      Piękne imię! Gratulacje!
      • mamaemmy Re: Urodziłam Różyczke-bardzo dziekuje za pomoc w 06.05.05, 14:57
        Imię Róża też baardzo mi się podobasmile))A także Kasjan.Dużo zdrowia dla córeczki!
    • gaudencja Re: Urodziłam Różyczke-bardzo dziekuje za pomoc w 06.05.05, 18:03
      Bardzo się cieszę!!! Nie wypada mi chwalić imienia, ale nadal uwazam je za
      ŚLICZNE i myślę, ze dużo szczęścia przyniesie małej Różyczce! Niech się malutka
      dobrze chowa smile
    • gunka2 Re: Urodziłam Różyczke-bardzo dziekuje za pomoc w 06.05.05, 18:06
      Gratuluje! Niech sie Wam paczuszek rozwija wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wybierz imię dla dziecka

Sprawdź co znaczą nasze imiona, skąd pochodzą, kto sławny je nosił lub nosi.