itymonka 08.07.05, 22:56 Miałam przyjemność kiedyś jednego dnia spotkać się z dwoma bardzo fajnymi imionami. Zgadnijcie jakimi (pierwszy to chłopiec) gdzieś koło 2 latek a drugie dziewczynka (której wzasadzie nie widziałam), ale słyszałam jak inna pytała się czy jest..............(domyślam się, że koleżanka)...koleżanka miała coś koło 9-12 lat więc myślę, że .........była w podobnym wieku Kto zgadnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
itymonka Re: Pewnego dnia:) 08.07.05, 23:32 gaudencja napisała: > Ignacy i Łucja Niestety pudło Och jakbym spotkała Ignasia, to bym się od razu tą nowiną podzieliła Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Pewnego dnia:) 09.07.05, 10:43 W takim razie nie podejmuję się To może być przecież KAŻDE imię Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Moze podpowiedz?? 09.07.05, 11:38 Moze napisz pierwsze litery imion, bedzie latwiej odgadnac Odpowiedz Link Zgłoś
itymonka Re: Moze podpowiedz?? 09.07.05, 18:39 adziunia napisała: > Moze napisz pierwsze litery imion, bedzie latwiej odgadnac Tak właśnie pomyślałam,że zagadka trochę za trudna Pierwszych liter na razie nie napiszę (bo to by było zbyt proste) napiszę drugie.. chłopiec E, dziewczynka L oba imiona mają taką samą liczbę liter (więcej niż 5) Odpowiedz Link Zgłoś
itymonka Re: Jeremi i Eleonora (n/t) :) 09.07.05, 19:51 Zgadłaś w połowie Tak Eleonora Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Jeremi i Eleonora (n/t) :) 09.07.05, 19:58 w takim razie chlopiec to może Celestyn? Odpowiedz Link Zgłoś
ajlii Re: Moze podpowiedz?? 09.07.05, 23:16 Feliks, Teofil, Leon, Melchior... albo... Seweryn Petroniusz Wenecjusz Jeremi Odpowiedz Link Zgłoś
ajlii Re: Moze podpowiedz?? 09.07.05, 23:18 albo Lech albo Jerzy... mam nadzieje ze nie Denis... Odpowiedz Link Zgłoś
itymonka Re: Moze podpowiedz?? 11.07.05, 00:43 ajlii napisała: > albo Lech albo Jerzy... mam nadzieje ze nie Denis... Denis to nie jest na pewno! Jakos jeszcze nie zdazylo mi sie spotkac Denisa > > Odpowiedz Link Zgłoś
itymonka Re: Moze podpowiedz?? 11.07.05, 00:45 Hmm podpowiadam, że imię chłopca ma tyle samo liter co Eleonora (_e_ _ _ _ _ _ ) sama osobiście nie jestem wielka entuzjastka tego imienia, ale to miła odmiana przy Kubusiach Odpowiedz Link Zgłoś
theodorka Re: Moze podpowiedz?? 11.07.05, 09:14 itymonka napisała: > Hmm podpowiadam, że imię chłopca ma tyle samo liter co Eleonora (_e_ _ _ _ _ > > _ ) sama osobiście nie jestem wielka entuzjastka tego imienia, ale to miła > odmiana przy Kubusiach Teodoryk ? Na początku myślałam, że Leonard lub Leopold, ale ilość liter nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
itymonka Re: Moze podpowiedz?? 11.07.05, 22:19 theodorka napisała: > > Teodoryk ? Na początku myślałam, że Leonard lub Leopold, ale ilość liter nie > pasuje. Teodoryk - oo super tylko to niestety Teodoryk nie był Takie trochę bardziej popularne. Całkiem blisko byłaś z tym Benedyktem Odpowiedz Link Zgłoś
theodorka Re: Beniamin 13.07.05, 19:33 Tak czy siak Eleonora podoba mi się bardziej od Beniamina Odpowiedz Link Zgłoś
theodorka Re: Jeremi i Helena? 10.07.05, 16:38 theodorka napisała: Jeremi i Helena... > Aha, sorry... Itymonko, nie zauważyłam Twojej wcześniejszej wypowiedzi Jednak zgadłam - jest Eleonora, a nie Helena Odpowiedz Link Zgłoś
tawananna Re: Pewnego dnia:) 10.07.05, 19:17 Może Melchior? Pasowałby do Eleonory . Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: Pewnego dnia:) 12.07.05, 12:20 Watek gdzies zaginal i dalej nie wiadomo jak chlopiec mial na imie padl Beniamin, czy to oto imie chodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś