thtb 24.07.05, 19:53 Od nie dawna w naszym domu zamieszkuje mały skrzacik, mała duszyczka co odmieniła życie każdego z domowników ma dopiero 9 dni i zawrócił w główce mi ma na imię DORIAN - jak Wam się podoba? Szczęśliwa mamusia Małgosia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
portalegre Re: Mam SYNKA :)))))))))))))))))))))))))))))))))) 24.07.05, 20:38 Serdecznie gratuluę synka, życzę, zeby zdrowo rosl, pozdrawiam goraco malego Dorianka i jego Rodzicow! Odpowiedz Link Zgłoś
thtb Re: Mam SYNKA :)))))))))))))))))))))))))))))))))) 24.07.05, 21:22 Dziekujemy za pozdrowienia Przysyłamy pozdrowienia oraz buziaczki od Dorianka dla Ciebie )) Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: Mam SYNKA :)))))))))))))))))))))))))))))))))) 25.07.05, 10:45 Imie jak imie, najwazniejsze, ze masz synka!! Gratuluje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Mam SYNKA :)))))))))))))))))))))))))))))))))) 25.07.05, 11:08 Gratulacje ! Znam jednego Doriana Imię nawet mi sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Mam SYNKA :)))))))))))))))))))))))))))))))))) 25.07.05, 13:48 Gratuluję; na pewno jesteś bardzo szczęśliwą mamusią! Odpowiedz Link Zgłoś
thtb Re: Mam SYNKA :)))))))))))))))))))))))))))))))))) 25.07.05, 15:06 Tak bardzo to najszczesliwsze 10 dni mojego życia - a bedzie ich coraz wiecej )) Pozdrawiam Wszystkich )) Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Mam SYNKA :)))))))))))))))))))))))))))))))))) 25.07.05, 15:12 I ja dolaczam do gratulacji! Niech sie Dorian zdrowo chowa! Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia_j Re: Mam SYNKA :)))))))))))))))))))))))))))))))))) 25.07.05, 15:13 Ja tez mam synka od roku i dwóch miesiecy... czasami jest cieżko, ale niewątpliwie oboje z mężem jesteśmy z jego powodu przeszczęśliwi. GRATULUJĘ SYNKA! Niech sie zdrowo chowa i dostarcza Wam radości każdego dnia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
thtb Re: Mam SYNKA :)))))))))))))))))))))))))))))))))) 25.07.05, 15:19 Mateuszek jest boski )) jak mi się uda to tez wstawie tu zdjątka mojego bobaska Pozdrawiam Małgosia Odpowiedz Link Zgłoś
mercka Re: Mam SYNKA :)))))))))))))))))))))))))))))))))) 27.07.05, 00:17 boskie... i to jest to Dorian przypadl mi do gustu. Wymawia sie szybko , brzmi ladnie Pozdrawiam Mercka Odpowiedz Link Zgłoś
basia027 Re: Mam SYNKA :)))))))))))))))))))))))))))))))))) 27.07.05, 01:15 Gratulacje!!!! Imię mi się bardzo podoba. Odpowiedz Link Zgłoś