nina1976 21.12.05, 17:39 Noszę pod sercem prawdopodobnie dziewczynkę. Myślimy aby jej dać na imię Nina Aleksandra. Co myślicie o tych imionach? Czy w Waszym otoczeniu jest dużo Nin? A może same nosicie to imię? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Nina Aleksandra 21.12.05, 18:48 Uważam, że zestaw tych dwóch imion jest bardzo dobrze dobrany, natomiast jesli chodzi o to, co o nich sądzę, to nie przepadam za nimi szczególnie. Nina wydaje mi się być bez wyrazu, a Ola jest bardzo oklepana (ale do Niny w pełnej formie bardzo pasuje). Oczywiście to tylko kwestia gustu. Ninę znam jedną, ma około 50 lat i jest sympatyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
gismol77 Re: Nina Aleksandra 29.12.05, 01:02 ja mam córeczke Nine Marie. Ma prawie dwa latka i nie spotkalam osobiscie drugiej Niny do tej pory, a obawialam sie tego troche. Odpowiedz Link Zgłoś
itymonka Re: Nina Aleksandra 22.12.05, 11:22 Bardzo ładne połączenie Oba mi się dość podobają Aleksandra nawet bardzo) A co do Niny to akurat zadnej nie znam. ALbo w tej chwili nie kojarze Odpowiedz Link Zgłoś
llora Re: Nina Aleksandra 22.12.05, 12:59 nie podoba mi sie ani Nina(wolałabym już Janine)ani Aleksandra,choć nie są to najgorsze imiona... Znałam jedną Ninę,moją naczycielke od muzyki w szkole podstawowej,pani ta jednak zmieniła imie na Maria(z nieznanych przyczyn imie Nina jej nie odpowiadało) Osobiście wolałabym Ninę od Marii... Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Nina Aleksandra 22.12.05, 13:28 Zestawienie brzmi harmonijnie, mnie bardziej podoba sie Nina od Aleksandry. Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: Nina Aleksandra 29.12.05, 01:49 znam jedna nine wiek ok 24 lat. mlodszych nie znam zestawienie sliczne Odpowiedz Link Zgłoś
bodomlake Re: Nina Aleksandra 30.12.05, 16:37 Znam 2 Niny, jedna 50 lat, druga 16...Imię śliczne, Aleksandra też ok, ale strasznie popularne. Odpowiedz Link Zgłoś