cataluna 06.01.06, 09:28 Dziewczynki: Alicja-3 Emilia-2 Julia-2 Natalia-2 Malwina-2 Weronika-2 Klaudia-2 Wiktoria-2 Karolina-2 Kasia-2 Oliwia-2 Zosia-2 Zuzanna-2 Anna Amelia Blanka Gosia Izabela Karina Majka Maja Milena Marlena Nikola Liliana Roksana Roxanna Urszula Chłopcy: Mateusz - 5 Konrad-3 Piotr-2 Eryk-2 Aleksander-2 Jakub-2 Adrian Adam Bartłomiej Fabian Gabriel Ignacy Kacper Krzysztof Kornel Łukasz Maciej Michał Maksym Marcin Nikodem Paweł Szymon Oliwier Tymoteusz Tomasz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Trojmiasto 5.01.2006 06.01.06, 09:30 Bardzo sie cieszę z Ignasia i Kornela oraz Blanki; Tymoteusz, Maksym, Nikodem, Gabriel i Fabian też nieźle Aż dwie Malwiny - ciekawe, czy to tylko przypadek, czy zwiastun jakiegoś trendu. Odpowiedz Link Zgłoś
cataluna Re: Trojmiasto 5.01.2006 06.01.06, 10:40 Mnie rowniez cieszy Ignacy, Kornel a także Maksym. Ciesze sie ze spadku popularnosci Jakuba A co powiecie na dwóch Eryków? Co do dziewczynek - nareszcie mniej Julii Cieszy mnie Blanka i Liliana. Nie podoba mi sie ani Roksana ani Roxanna. Odpowiedz Link Zgłoś