abiela 13.01.06, 23:51 masazu niemowlakach (dodam, ze w DE). Mamy takie dzieci: Lydia Hannah Charlotte Elena (moja) Flora Felicia Jonas Julian Julius Lennox Eik I jak wam sie podobaja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shilla01 Re: Imiona z kursu... 13.01.06, 23:52 szczerze?? najbardziej podoba mi się Flora Felicia ) naprawdę Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Imiona z kursu... 13.01.06, 23:54 shilla01 napisała: > szczerze?? najbardziej podoba mi się Flora Felicia ) naprawdę O dziekuje, bardzo mi milo Odpowiedz Link Zgłoś
idaaa Re: Imiona z kursu... 17.01.06, 21:12 Abielo nie wiem co mam powiedzieć... Może po prostu że gratuluję z całego serca. I dziewczynki i tak pięknego jej imienia A tak z ciekawości to jak wołacie na Małą Florę?? Moja kruszynka to ostatnio Flo, choć pojawiają się Flosia, Florencja, Flonia, Lora oraz Florcia Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Imiona z kursu... 18.01.06, 01:11 idaaa napisała: > Abielo nie wiem co mam powiedzieć... > > Może po prostu że gratuluję z całego serca. I dziewczynki i tak pięknego jej > imienia > > A tak z ciekawości to jak wołacie na Małą Florę?? Moja kruszynka to ostatnio > Flo, choć pojawiają się Flosia, Florencja, Flonia, Lora oraz Florcia > Dziekuje bardzo! W ciazy czesto mowilam Flo, teraz glownie ja wolam: Flora, Florka, Florcia, Florenka, Florus, Florek a maz: Flora, Flöhchen, Floh, Flori Caluski dla Flory od Flory! Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Imiona z kursu... 13.01.06, 23:52 Flora Felicia, Julian i Julius bardzo Reszta - niekoniecznie lub bardzo niekoniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
cataluna Re: Imiona z kursu... 18.01.06, 09:15 Najładniejsze to oczywiscie Flora Felicja Coraz bardziej przekonuje sie do imienia Flora. Zdrobnienie Flo bardzo mi sie podoba, zresztą wszystkie wymienione przez Was zdrobnienia są fajne Po za tym Julian i Julius są ok. Reszta odpada. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Imiona z kursu... 19.01.06, 00:07 cataluna napisała: > Najładniejsze to oczywiscie Flora Felicja Coraz bardziej przekonuje sie do > imienia Flora. Zdrobnienie Flo bardzo mi sie podoba, zresztą wszystkie > wymienione przez Was zdrobnienia są fajne Ale mi miloDzieki! A co do imion kursowych, to dowiedzialam sie jeszcze, ze Elena ma na drugie Katharina. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Imiona z kursu... 06.04.06, 18:09 Chodzimy na inny kurs i oprocz naszej piatki czyli: Hannah Charlotte (starsza siostra to Lea Sophie) Julius (starsza siostra Emilia) Elena Katharina (starszy brat Max) Lennox Eik (moja) Flora Felicia sa jeszcze takie dzieci: Gwen (starsza siostra Nell) Alexa Xenia 2 ostatnie dziewczynki sa Rosjankami. Odpowiedz Link Zgłoś