aedo 19.01.06, 14:03 Ostatni podobają mi się imiona Bernard Gabriel Gustaw Kajetan Konstanty Miron (na razie tyle) oraz: Gabriela Kornelia Jagoda Zastanawiam się jakie drugie imiona dopasować by można to tych podanych i poza zestawieniem Bernard Karol nic mi nie przychodzi do głowy... A Wy jakie macie propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mynia_pynia Re: Drugie imiona ... 19.01.06, 14:11 Ja mam problem z głowy, nie nadam drugiego imienia. U mnie w rodzinie nikt nie ma dwóch i tak mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
llora Re: Drugie imiona ... 19.01.06, 14:21 można skorzystać z tych,które są: Gustaw Kajetan Konstanty Miron Gabriel Konstanty może być tez: Gustaw Antoni/Antoni Gustaw/Antoni Gabriel Wiktor Konstanty Fryderyk Bernard Gustaw Leon Franciszek Konstanty Wiktor Kajetan Ignacy Bernard Jeremiasz Bernard/Bernard Jeremiasz Kajetan Eryk Gabriel Marceli i mnóstwo innych ale nic mi już do głowy teraz nie przychodzi. Dla dziewczynki: Gabriela Łucja/Łucja Gabriela Gabriela Antonina Gabriela Stefania Gabriela Maria Gabriela Konstancja Kornelia Liwia Kornelia Iga Jagoda Anna, Jagoda Barbara Odpowiedz Link Zgłoś
aedo Re: Drugie imiona ... 19.01.06, 15:26 Dzięki za odpowiedzi, ja to tak hipotetycznie na razie... Odpowiedz Link Zgłoś
cataluna Re: Drugie imiona ... 19.01.06, 15:39 Witaj. Nie wszystkie te imiona sa w moim guscie ale postaram sie wymyslic jakies drugie pasujace do nich wg mnie oczywiscie. Moje propozycje: Bernard Antoni Gabriel Sebastian Gustaw Benjamin Kajetan Mikołaj (Kajetan jest sliczne,a Mikolaj..nie wiem dlaczego akurat on) Miron Gabriel Gabriela Anastazja Kornelia Patrycja Jagoda Ludmiła Najbardziej podoba mi sie Kajetan i Jagoda. Są super.! Odpowiedz Link Zgłoś
idaaa Re: Drugie imiona ... 20.01.06, 02:51 Bernard Ignacy Bernard Konstanty Bernard Piotr Bernard Jerzy Gabriel Michał (to skojarzenie jest oczywiste) Gabriel Rafał Garbiel Uriel Gabriel Ignacy Gustaw Andrzej Gustaw Jaromir Gustaw Karol Gustaw Jan Konstanty Gustaw Konstanty Jan Konstanty Piotr Konstatnty Ireneusz (nie wiem skąd mi się wzięło to skojarznie...) Miron Piotr Gabiela Kornelia Gabriela Łucja Gabriela Helena Gabriela Janina Gabriela Urszula Gabriela Barbara Gabriela Elżbieta Gabriela Flora Kornelia Gabriela Kornelia Janina Kornelia Urszula Kornelia Flora Odpowiedz Link Zgłoś