trrruskawa 27.01.06, 20:59 Jak podoba Wam sie to imię? NNie należy w prawdzie do moich ulubionych, ale przekonuje sie do niego.Zwięzle, ładne, konkretne. Kiedyś nalezalo do listy moich najgorszych imion. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamusiakubusia2005 Re: A Olga? 27.01.06, 21:04 Spoko imię, nie jakieś udziwnione. Drażnią mnie imiona typu Brajan, co to w ogóle za cudo; nawet nie przypuszczałam, że ktoś może chcieć tak nazwać dziecko(bez urazy). Odpowiedz Link Zgłoś
trrruskawa Re: A Olga? 27.01.06, 21:37 Olga udziwnione? Mi się własnie wydaje bardzo "normalne" Odpowiedz Link Zgłoś
tippi Re: A Olga? 27.01.06, 21:48 nie wiem czemu, ale niezbyt mi się to imię podoba. przez literę "g" jest takie twarde, niesympatyczne. Moja koleżanka która ma tak na imię każe mówić do siebie Ola. Odpowiedz Link Zgłoś
idaaa Re: A Olga? 27.01.06, 22:55 Na studiach miałam przyjemność spotkać dziewczynę o tym imieniu. Przemiłą, baaaardzo ładną i wyjątkowo inteligentną nawiasem mówiąc. I to właśnie dzięki niej Olga zaczęła mi się baaaaardzo pozytywne kojarzyć. Innymi słowy lubię a nawet bardzo lubię to imie Odpowiedz Link Zgłoś
evino Re: A Olga? 28.01.06, 11:59 Olga Olga i jeszcze raz Olga! To moje ulubione żeńskie imię, ale będę mieć synka, więc odpada narazie! dla mnie jest to baaardzo kobiece imię, nie popularne jaka Aleksandrai myśle, że dobrze brzmi z każdym nazwiskiem! Odpowiedz Link Zgłoś
kajka04 Re: A Olga? 28.01.06, 23:59 gdybyśmy mieli córkę , miałaby tak na imię; b mi się podoba; konkretne. silne, zdecydowane. Odpowiedz Link Zgłoś
kaeira Re: A Olga? 30.01.06, 18:52 Bardzo ładne! Eleganckie, poważne. (Te syjamskie bliźniaczki operowane w Arabii Saudyjskiej nazywają się Olga i Daria. Baardzo elegancki zestawik.) Trudno się zdrabnia - ale dla mnie to duży plus. Wiesz, że ludzie będą się zwracać do dziecka własnie tak, ale nie np. zdrobnienieniem, ktorego nie lubisz. Rodzinne zdrobnienia i tak zawsze się wymyśli, no problem. Pozdrawiam, Kaeira Odpowiedz Link Zgłoś
kasia2705 Moja siostra jest Olga 31.01.06, 13:18 i mimo, ze kiedy sie urodzila uwazalam to imie za "pomylke" (mialam 5 lat ) to teraz mysle zupelnie inaczej. Imie jest zwiezle, silne, dostojne, dzwieczne i w zadnym kraju nie nastrecza trudnosci z pisownia. Zas moja siostra juz w przedszkolu poprawiala wszystkich, ktorzy choc smieli nazwac ja Ola Ma dziewczyna charakterek Odpowiedz Link Zgłoś
ladnapanna Re: A Olga? 01.02.06, 15:32 ładne imię, dzwięczne, nadające charakteru... Odpowiedz Link Zgłoś
olgastasz Re: A Olga? 02.02.06, 10:58 Witam! Zanim zaszłam w ciążę to chciałam żeby córeczka nazywała się Olga i teraz jestem w ciązy nie wiem co będzie ale jak córka to napewno będzie Olga. Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy Odpowiedz Link Zgłoś
theodorka Re: A Olga? 03.02.06, 09:10 Ładniejsze od Oli, ale i tak mnie nie zachwyca. Odpowiedz Link Zgłoś
dolmadakia Re: A Olga? 03.02.06, 15:04 Wyjatkowo nie lubię tego imienia.Dla mnie bez wyrazu i jakieś niesympatyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
luca28 Re: A Olga? 02.03.06, 10:47 moja córeczka ma tak na imię. Początkowo nie mielismy pomysłu na imię dla dziewczynki i zaznczalismy w wykazie imion , te które nam sie podobają. 4 sie zdublowały i wybraliśmy imię Olga. Potwierdzam jest to dziewczynka, która od poczatku ma silny i zdecydowany charakterek, ale mysle że dzięki temu bedzie jej łatwiej w życiu. pozdr. Lucyna Odpowiedz Link Zgłoś