Gość: Dee Re: Imiona na każdą literę - wersja II IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.07, 14:29 A - Ariadna, Aaron B - Blanka, Berenika i Beniamin, Bazyli C - dla dziewczynki nic, Cyprian i Cyryl D - Daniela, Daniel E - Emma, Ernest F - Florentyna, Florian G - Gracja, Gaspar H - Hermina ( Hermiona),Hadrian I - Ida, Iga,Idalia, i Iwo, Igor J - Judyta,Jagoda i Jonasz, Jonatan K - Koleta, Klarysa i Kajetan, Kosma L - Lea, Luiza i .. nie mam Ł - Łucja i Łukasz (bo innego nie ma ladnego wg mnie) M - Magdalena,Marcelina,Maura i Marek, Makary, Maurycy N - Natasza, Nadzieja i Nataniel, Natan O - Olga, Oksana i Olgierd, Olaf P - Pola, Paula i Patryk R - Rebeka i Robert S - Salomea i Sebastian, Samuel T - Tacjanna i Tycjan U - żadne W - Wirginia i Wojciech Z - Zuzanna i Zachary Nie wszystkie podobaja mi sie na rownym poziomie,ale staralam sie cos wybrac z kazdej literki,. Nie wszedzie mi sie udało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aureliex1 Re: Imiona na każdą literę - wersja II IP: *.washdc.east.verizon.net 20.06.07, 15:38 A-Aurelia, Aleksandra, Aneta i Amadeusz, Aleksander B-Barbara i Bartek, Błażej, Bonifacy, Beniamin, Bernard,Bogdan,Bogusław C-Cecilia, Celia, Celina i Cezary D-Daniela, Dorota, Diana i Daniel, Dawid E-Elżbieta, Elwira i Edmund F-Firella, Felicia i Filip G-Grażyna i Grzegorz H-Halina i Henryk I-Irena i Ildefons J-Janina i Jezus K-Katarzyna, Klara i Krzysztof L-Lea, Lisa i Leon Ł-Łucja i Łukasz M-Magdalena, Michalina, Marcelina, Maura i Mieszko N-Nadzieja, Nadina, Natalia, Natasza i Natanael O-Olga i Olaf P-Patrycja i Patryk, Piotr R-Roksana, Róża i Robert S-Sylwia i Sebastian T-Tatiana i Tomek U-Urszula i nie mam, W-Wanda i Wiktor Z-Zuzanna i Zbyszek Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: Imiona na każdą literę - wersja II 20.06.07, 21:52 Po jednym A - Adelia ; Artur B - Barbara ( Basia) , Basjan C - Celina , Cyprian D - Daniela, Daniel E - Eryka, Eryk F - Felicja , Florian G - Gloria , Gabriel H - Hanna , Hubert I - Irmina , Igor J - Judyta , Jeremi K - Kalina ,Konrad L - Laura , Leonard Ł - Łucja , Łukasz M - Malina , Miłosz N - Noemi , Natan O - Oktawia , Oktawiusz P - Pia , Przemysław ( Przemek) R - Róża , Robert S - Serena , Seweryn T - Tacjana , Tymon U - Urszula , U - odmawiam wyboru W - Waleria , Wiktor Z - Zoja , Zachary Odpowiedz Link Zgłoś
ptosia Re: Imiona na każdą literę - wersja II 20.06.07, 22:47 A - Amelia, Aleksandra ; Alan, Aleksander B - Blanka, Brygida ; Bartosz, C - Cecylia, ; dla chłopca nie podoba mi się na tą literę żadne.. D - Diana, Donata ; j.w E - Estera, Eunika ; j.w F - Faustyna, ; j.w G - dla dziewczynki nie podoba mi się na tą literę żadne.. ; Gracjan H - Hanna, ; Hubert I - Idalia, Inga ; Igor J - Judyta, Julita ; Jakub, Jan K - Kornelia, Karolina ; Kornel, Kajetan L - Lilianna, Laura ; dla chłopca nie podoba mi się na tą literę żadne.. Ł - dla dziewczynki nie podoba mi się na tą literę żadne.. ; Łukasz M - Matylda, Melania ; Michał, Marcin N - Nastazja, Nadzieja ; Natan, Norbert O - Olga, Olimpia ; dla chłopca nie podoba mi się na tą literę żadne.. P - Pola, ; j.w R - dla dziewczynki nie podoba mi się na tą literę żadne.. ; j.w S - j.w ; Sylwester T - Tatiana, Tamara ; Tobiasz U - dla dziewczynki nie podoba mi się na tą literę żadne.. ; dla chłopca nie podoba mi się na tą literę żadne.. W - Weronika, ; j.w Z - Zofia, j.w Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: Imiona na każdą literę - wersja II 22.07.07, 10:52 To teraz ja. A - Aniela, Antonia, Antoni, Aleksy B - Blanka, Brygida, Bartosz C - Cecylia, Cezary D - Daniela, Dymitr E - Estera, Eliasz F - Faustyna, Felicja, Franciszek G - chyba żadne H - Hanna, Hadrian I - Idalia, Igor J - Judyta, Julita, Janina, Joachim, Julian, Jeremiasz K - Klara, Konrad L - Laura Ł - Łucja M - Martyna, Marcjanna, Mikołaj, Miłosz N - Nadia, Natalia, Norbert 0 - Olga P - Paula, Piotr R - Roma, Robert S - Stefania, Szymon T - Teresa, Teofil U - Urszula W - Wiktoria, Wiktor Z - Zahara, Zbigniew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulka_22 Re: Imiona na każdą literę - wersja II IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.07, 14:12 A - Anna, Antoni B - B, Borys C - Cecylia, Cyprian D - D E - Emma, Emil F - Felicja, Fabian G - Gustaw H - Hanna, H I - Idalia, Ignacy J - Julianna, Joachim K - K, Kajetan L - Liwia, Ł - Łucja, Łukasz M - Melania, Milan N - Nawojka, O - Oleńka (jedynie to mi do głowy przyszło, ale nie Ola i nie Aleksandra), Oskar P - Patryk R - Rozalia, Roch S - Staś T - Tymon, Tobiasz U - W - Z - Zofia, Zuzanna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulka_22 Re: Imiona na każdą literę - wersja II IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.07, 14:13 ehh jaka Liwia, o Laurze zapomniałam! Odpowiedz Link Zgłoś
das.krokodil Re: Imiona na każdą literę - wersja II 23.07.07, 14:54 A - Augustyna (Antonina), Augustyn (Anatol) B - -------, Baltazar (Bazyli, Brunon) C - Cecylia (Celestyna), Cezary D - Dionizja, Dionizy (Damazy) E - Ernestyna (Eleonora), Ernest F - Franciszka (Florentyna, Felicja), Fryderyk (Florian) G - ---------, Gustaw H - Hersylia (Hanna), Henryk I - Ignacja, Ignacy J - Józefina (Julianna, Jagna, Jakubina), Julian (Jeremi, Jędrzej, Józef, Jerzy) K - Konstancja (Klementyna), Konstanty (Klemens< Ksawery) L - Ludwika (Leontyna), Ludwik (Leonard, Lesław) M - Marianna (Marcjanna, Michalina, Melania), Maurycy (Makary, Mamert) N - --------------------------------- O - --------, Olgierd P - --------------------------------- R - Róża (Rozalia), Ryszard (Roch) S - Stanisława, Szczepan (Seweryn, Stanisław) T - Tycjana, Tycjan (Tytus, Teodor) U - --------------------------------- W - Wilhelmina (Walentyna, Wanda), Wincenty (Wawrzyniec,Witold) Z - Zoja, Zachary (Ziemowit) Odpowiedz Link Zgłoś
maeve_binchy Re: Imiona na każdą literę - wersja II 23.07.07, 15:22 ja wpisuje te, ktore mi sie podobaja, chociaz niektore niestety popularne sie zrobily, a niektore wpisuje, bo cos musze wybrac na dana litere A- Alicja (Alina, Antonina) i Antoni (Aron) B- Bibianna i Beniamin (Borys, Błażej C- Cecylia i Cezary D- Dalia (daniela)i Dymitr (Damazy, Dacjan) E- Elżbieta (Eleonora, Estera, Emma) i Eryk (Eligiusz) F- Felicja (Florentyna) i Feliks G- Georgina (Gloria) i Grzegorz (Gotfryd, Gwidon, Gabor) H- Hanna (Hermina) i Henryk I- Ilza (Irena, Irma) i Iwan J- Józefina (Julianna, Jakobina) i Joachim (Jerzy, Jeremi, Jan, Jonatan) K- Klara (Klarysa, Ksenia) i Kasjan (Kajetan) L- Larysa (Leontyna,Lena) i Leopold (Ludwik) Ł- Łucja i Łucjan M- Matylda (Michalina, Marianna, Marcjanna) i Maurycy (Mikołaj, Mateusz) N- Nina (Natasza, Nadia) i Nikanor O- Olga (Odilla) i Oskar (Otto, Olgierd)) P- Pia i Paweł R- Regina (Rebeka, Raissa, Róża, Rozalia) i Rudolf (Roderyk) S- Sara (Salomea, Sabina) i Samuel (Sebastian) Ś- żadne T- Teodora i Teodor (Tymon, Tadeusz) U- Urszula i Unimir W- Waleria (Weronika, Walentyna) i Wiktor (Wojciech, Wawrzyniec) Z- Zuzanna i Zachary (Zachariasz) Ż- Żanna i Żytomir > > > Oczywiście możecie podawać kilka typów przy jednej literze, jak oczyniłam to > ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Imiona na każdą literę - wersja II IP: *.fdk.airbites.pl 20.12.07, 23:55 A- Aleksandra, Aniela, Antonia, Adriana, Aleksander, Aron, Adam B- Blanka, Bartłomiej, Borys, Błażej C- -- D- Dominik, Dawid E- Ewa, Eryk, Ewan F- Filip, Franciszek G- Gabriela H- Hanna, Helena, Hubert I- Igam Ida, Igor, Ignacy J- Julianna, Joanna, Jakub, Jonasz, Jonatan, Jan K- Karolina, Kaja, Kajetan, Krystian, Kasper L- Lilianna, Lena Ł- Łukasz M- Marta, Marcela, Michalina, Magdalena, Mateusz, Michał, Maciej, Mikołaj N- Natalia, Nadia, Natan, Nikodem O- Olga, Olaf, Oskar P- Piotr, Paweł, Przemysław R- Rafał, Radosław S- Sara, Szymon, Sebastian T- Tymoteusz, Tomasz U- Urszula W- Weronika, Wojciech Z- Zuzanna Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: Imiona na każdą literę - wersja II 21.12.07, 14:15 Zmieniłam preferencję dla dwu literek. J - Judyta, Julianna, Janina, Joachim, Julian, K - Kordula, Konrad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniaB Re: Imiona na każdą literę - wersja II IP: *.manc.adsl.virgin.net 21.12.07, 20:39 a- Anika, Arleta i Arkadiusz b- Bibiana i Błażej c- Cecylia ,Celina i Cyprian d- nie podoba mi sie zadne imie zenskie, Dominik e- Elwira, Eleonora i Emilian f- Filipinka i Filip g- Gracja, Gloria i nie podoba mi sie zadne imie meskie h- Helenka i nie podoba mi sie zadne meskie i- Iwetta i Ignacy j- Jowita i Julian k- Ksenia, Kornelia i Korneliusz l- Lidia, Ligia i Lesław (Lesiu) ł- zadne m- Marcelinai Mateusz n- Nela i Nikodem o-Oktawia i Oliwer p- zadne mi sie nie podoba r- Renata, Róża i Remigiusz s- Sabina i Sebastian t- Tatiana i Tymoteusz, Tycjan u- Ulryka i Ulryk w- Wiwiana i Witold , Wincenty, Wiktor Odpowiedz Link Zgłoś
bodomlake Re: Imiona na każdą literę - wersja II 22.12.07, 14:15 A- Antonina, Anastazja, Aurora B- Bronisław, Barbara C- Cecylia, Celia D- Dominik E- Emilia, Eglantyna, Ewa, Eliza F- Faustyna, Freja G- Gaja H- Halszka I- Imogena, Ismena, Iselin (żeńskie), Ingeborga, Ignacy J- Jaśmina K- Klara, Karolina, Kira, Kornelia, Kacper L- Leonia, Lucjusz Ł- żadne M- Małgorzata, Maria,Maja,Moira, Mateusz N- Nadia, Natalia O- Oriana P- Pola R- Riwana, Raisa S- Samara, Salomea, Sara T- Teodora, Tekla U- Ulryk W- Wiganna, WIktoria, Wiktor, Wincent Z- Zofia, Zoja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zośka Re: Imiona na każdą literę - wersja II IP: *.inowroclaw.mm.pl 17.05.08, 12:05 Aniela, Adam Blanka, Bruno Celestyna, - Dalia, Dobromił Eleonora, - Felicja, - Gaja, Gustaw Helena, Hieronim Idalia, Ignacy Julianna/Józefina/Jaśmina, Jeremi/Jaromir/Jeremiasz Kalina/Klara, Kryspin/Krzesimir Liliana/Liwia, Leon/Leonard Łucja, Łukasz Marianna/Miłosława, Miłosław/Milan Nadzieja/Nadia/Nawojka, Natan Oktawia, Oktawian Paulina/Petra, - Rozalia/Róża/Ramona, Remigiusz/Radomir Sława, Samuel T-, Teodor Urszula, - Wanda, Wawrzyniec na Z i Ż propozycji nie mam ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zośka Re: Imiona na każdą literę - wersja II IP: *.inowroclaw.mm.pl 17.05.08, 12:06 jeszcze zapomniałam o Konstantym, Konstancji i Jerzym Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kota Re: Imiona na każdą literę - wersja II 17.05.08, 14:45 A- Antonina, Adam B- Blanka, C- Cleo, Cyprian D- Diana, Damian E- Emma, Emil F- __, Filip G- ------- H- Hanna, Humbert I- Iga, Ignacy J- Judyta, Joachim, Jan, Jakub K- Kinga, Krystyna, Krzysztof L- Laura, Lea, ----- M- Maria, Milena, Melania, Marcelina, Marcel N- Noemi, Nina, ----- O- Otylia P- Pola, ---- R- Ryanna, ---- S- ---- T- ----, Tomasz U- ----- W- ---- Z- Zuzanna, Zachary ufff... nie bylo lekko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sahara77 Re: Imiona na każdą literę - wersja II IP: 213.25.162.* 17.05.08, 19:54 A. Amelia, Adam B. Blanka, Borys C. Celina, Cyprian D. Daria, Daniel E. Emilia, Emanuel F. Flora, Fabian G. Gabriela, Gracjan H. Hanna, Hubert I. Iga, Iwan J. Julia, Jacek K. Karolina, Krystian L. Lidia, Leonard Ł. Łucja, Łukasz M. Marcelina, Maksymilian N. Natalia, Nikodem O. Oktawia, Oskar P. Paula, Piotr R. Róża, Robert S. Sara, Syriusz Ś. - , - T. Tamara, Tymoteusz U. - , - W. Weronika, Wiktor Z. Zuzanna, - Ż. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 Re: Imiona na każdą literę - wersja II 17.05.08, 20:26 A- Amanda(Alicja),Aleks B- Blanka(Bianka), Bastian C- Celina,Cyprian D- Dalia, Dorian E- Eliza, Ernest F- Faustyna, Feliks G- Gaja (Gabriela), Gabriel H- Hanna(Helena),Hubert I- Ida(Inga),Igor J- Jagoda, Jeremi K- Klara, Kryspin L- Laura (Liwia) Ł- Łucja, M- Matylda(Malina),Maksymilian N- Nadzieja(Nadia) NIkodem O- Oktawia, Olaf P- Pola, Patryk R- Róża, Roch S- Sara, Sergiusz T- U- W- Waleria Z- Zoja, Zachary Odpowiedz Link Zgłoś