agmani 09.03.06, 13:47 Poniewaz siedze lekko zestresowana nauka, to poczytalam sobie przez chwile jakas odmozdzajaca gazetke i dowiedzialam sie z niej, ze Krzysztof Ibisz ma syna o imieniu Vincent (w takiej pisowni). Teraz pytanie: jak mu to zarejestrowali? Czyzby wszyscy byli rowni, ale niektorzy...? No bo pamietam, ze czerwonowlosy od sepa milosci ma dzieci o pretensjonalnych (jak na Niemcy, bo na PL to szkoda gadac) imionach, ale wlasnie ze wzgledu na paszport z orlem kanciastym. A Vincent skad sie wzial w papierach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
idaaa Re: Vincent - wyjasnijcie 09.03.06, 17:32 O bożesz kolejny silący się na oryginalność?? Nie no ja protestuję. Zdecydowanie i stanowczo. Jakkolwiek Wincentego w TAKIEJ formie uwielbiam Odpowiedz Link Zgłoś
linna-altair Re: Vincent - wyjasnijcie 09.03.06, 19:02 Eeeeeeeee niezbyt ładne imię.To już Wincenty lepsze. Mnie sie kojarzy z psem z serialu Lost. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Vincent - wyjasnijcie 09.03.06, 19:42 Trudno mi powiedzieć, co ma Krzysztof Ibisz takiego, że zniewolil urzędników w USC, ale Vincent Ibisz??? Trzeba nie miec za grosz gustu, zeby takie coś wymyślić. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Vincent - wyjasnijcie 09.03.06, 19:44 ROTFL! Fajnie to napisalas, ale Vincent Ibisz to faktycznie katastrofa. Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Vincent - wyjasnijcie 09.03.06, 19:48 Makabra...Za to Vicent van Gogh to zupelnie co innego Odpowiedz Link Zgłoś
pepperann Re: Vincent - wyjasnijcie 10.03.06, 09:07 Zgadzam się, że to strasznie pretensjonalne. Za to nie wiem, czy potrzeba znajomości. Moi dalecy znajomi (oboje Polacy) też zarejestrowali w Trójmieście Vincenta (który teraz ma 1,5 roku). NIe pytałam, jak im się to udało, bo jeszcze by zobaczyli, że nie zachwyca mnie ich decyzja... Odpowiedz Link Zgłoś