cataluna 10.03.06, 10:45 Chłopcy: Jakub-5 Kamil-3 Kacper - 3 Piotr-2 Paweł-2 Karol-2 Olaf-2 Maksymilian-2 Mikołaj-2 Mateusz-2 Damian-2 Bartosz-2 Filip-2 Nikodem-2 Adam Antoni Aleksander Alex Cyprian Dawid Dominik Denis Dorian Emil Franciszek Ignacy Igor Jacek Kajetan Konrad Maciej Michał Marcel Oliwier Oskar Wojciech Dziewczynki: Wiktoria-5 Zuzanna -5 Julia-4 Marta-3 Nikola-2 Oliwia-2 Liliana-2 Patrycja-2 Maja-2 Karolina-2 Martyna-2 Zofia-2 Amelia Anastazja Aleksandra Angelika Antonina Alicja Anna Celina Dagmara Joanna Justyna Kalina Lena Milena Maria Małgorzata Mariola Nadia Nina Natalia Paulina Teresa Jest dość dużo różnych imion, prawda? Zaskoczyła Celinka oraz Teresa a także aż dwie Liliany, to oczywiscie na plus. Natomiast totalnie z nóg zwaliła mnie Mariola... Wśród chłopców ucieszył mnie Cyprian, a także aż dwóch Olafów. Filip wraca także do łask. Oczywiscie jak najbardziej cieszy Ignacy i Kajetan Denisa nie komentuję, natomiast Alex miał podwojne nazwisko (drugi człon jakby niemiecki). A Wy co sądzicie ? Cataluna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abiela Re: Trojmiasto 9.03.2006 10.03.06, 10:58 Cieszy Celinka i Tereska. Mam wrazenie, ze Nikodem jest szczegolnie popularny w Trojmiescie. Odpowiedz Link Zgłoś
cataluna Re: Trojmiasto 9.03.2006 10.03.06, 11:00 abiela napisała: > Cieszy Celinka i Tereska. Mam wrazenie, ze Nikodem jest szczegolnie popularny w > Trojmiescie. Również odnoszę to wrażenie. Przyglądając sie ostatnim zestawieniom rzeczywiście można sądzić, że jest tu bardzo popularny. To samo myślę o Zuzannie. Ostatnio rodzi sie duzo małych Zuzanek . Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Trojmiasto 9.03.2006 10.03.06, 16:28 Strasznie dużo Kamilów I Mariola - rzeczywiscie - takich wyborów zupełnie nie rozumiem. Maksymilian, Nikodem, Olaf trzymają sie mocno. Cieszą mnie te imiona, co zwykle, więc ich nie wypisuję (Celina niekoniecznie, nie przepadam za tym imieniem). Odpowiedz Link Zgłoś