lunike 02.06.06, 22:03 Pomóżcie dziewczyny. Nie potrafiłam zrezygnować z żadnego z wieluu imion, które mi sie podobaja. Poddałam się. Córka dostała imiona po dwóch(moich) niesamowitych babciach. Nikogo więcej z rodziny honorować nie zamierzam i problem wraca z drugim dzieckiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Rodzeństwo Niny Marii 02.06.06, 22:06 Hej! A czy będzie dziewczynka? Proponuję Lillę, jak Ci się podoba? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Rodzeństwo Niny Marii 02.06.06, 22:53 Jesli spodziewaszs ie drugiej corki proponuje Dalie, Ligie, Dagne. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka_bez_zapalek Re: Rodzeństwo Niny Marii 03.06.06, 09:13 może: Emilia Natasza Rozalia Aurelia Ewa Melania Odpowiedz Link Zgłoś
lunike Re: Rodzeństwo Niny Marii 03.06.06, 11:48 >A czy będzie dziewczynka? Proponuję Lillę, jak Ci się podoba? pozdrawiam --Podoba się. Szkoda, ze "sprzedałam" Lilkę(Liliannę) przyjaciółce(a szukam łagodnie, ale nie-słodko brzmiącego imienia)Ciekawe, że założyłyście, że to dziewczynka Też mi się tak wydaje, chociaż tatuś upiera sie, że będzie Feliks. I domaga się przedyskutowania wersji męskiej Dzięki za wszystkie propozycje, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Rodzeństwo Niny Marii 03.06.06, 12:44 Maja, Łucja, Ewa, Kaja, Lidia, Liwia, Ida, Róża, Eliza, Blanka, Adela Miłosz, Kajetan, Ignacy, Gustaw, Eryk, Marceli, Julian, Ksawery, Emil, Nikodem, Albert, Kornel, Maksym, Aleksy, Jonatan, Tobiasz. Co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
lunike Re: Rodzeństwo Niny Marii 03.06.06, 14:00 To forum jest stanowczo nie dla mnie. Więcej tu o radę nie poproszę Podoba mi się coraz więcej imion. Na razie jestem gdzieś w okolicach Łucji, Lidii, Idy. Z męskich proponowanych przez Kozę najbardziej podobają mi się Gustaw, Aleksy, Tobiasz.(w tym tygodniudzięki Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Rodzeństwo Niny Marii 03.06.06, 18:28 Skoro mezowi sie Feliks podoba, to moze dla dziewczynki spodoba sie Wam Felicja? Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Rodzeństwo Niny Marii 04.06.06, 12:13 Jeśli chodzi o Łucję, Lidię i Idę, to wybrałabym Łucję. Zwracałabym się do niej Lusia . A jeśli chodzi o Gustawa, Aleksego i Tobiasza, to wybrałabym Gustawa. Zwracałabym się do niego oczywiście Gutek . Odpowiedz Link Zgłoś
inga_iga Re: Rodzeństwo Niny Marii 15.10.06, 10:14 nasze dzieci są imienniczkami, z tym że imię Maria ma tylko z chrztu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi79 Re: Rodzeństwo Niny Marii IP: 212.180.145.* 15.10.06, 23:17 A może: Ida Michalina Iga Matylda Nela Karolina Maja/Kaja Helena Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś