bouble_bouble 20.11.06, 18:32 imie martyna - wasze skojerzenia..co wam przychodzi do glowy na to imie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Martyna!!! 20.11.06, 18:35 Martyna Wojciechowska - i nie jest to skojarzenie zachecające do imienia. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Martyna!!! 20.11.06, 18:39 gaudencja napisała: > Martyna Wojciechowska - i nie jest to skojarzenie zachecające do imienia. > DDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parapet_ Re: Martyna!!! IP: *.centertel.pl 20.11.06, 18:46 a nie zauwazylyscie ze kazda martyna jest ladna i urocza? ;d Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Martyna!!! 20.11.06, 18:53 1. Nie uważam Martyn za ładniejsze i bardziej urocze od dziewczyn o innych imionach. Podobnie jak G. nie uważam pani Wojciechowskiej za szczególnie uroczą osobę. 2. Czy mogłabyś w jednym wątku używać jednego nicka? Dla innych czytelników jest to mylące, kiedy raz występujesz jako gość "Parapet", a raz jako zarejestrowany użytkownik. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parapet_ Re: Martyna!!! IP: *.centertel.pl 21.11.06, 17:36 Olianko, nie zawsze sie loguje, uzywam tych dwoch inckow zamiennie, poniewaz oba je bardzo lubie osobiscie niezbyt lubie martyne wojciechowska :0 a martyny kojarza mi sie z ladnymi dziewczetami z silna osobowoscia, i chocby z tego powodu nie wszyscy moga je lubic; ale to takie mniemania o samym imieniu, wiadomo, rozniace sie nieco od realiow xD Odpowiedz Link Zgłoś
anilia Re: Martyna!!! 20.11.06, 19:23 Z 4-letnim diabełkiem, z którym nie mogę sobie dać rady w przedszkolu. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Martyna!!! 20.11.06, 20:05 Nie podoba mi się to imie, ponadto znałam osobe o takim nazwisku. Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: Martyna!!! 20.11.06, 19:50 Nie podoba mi się to imię. Jak dla mnie zupełnie pozbawione wdzięku - zaliczam je do imion "klocowatych". Inne z tej kategorii to m.in. Renata, Edyta, Marcela, Mariola... Tego typu imiona pasują mi do niesympatycznych klocowatych kobiet bez talii - takie mam skojarzenie. I nie zmienia tego skojarzenia fakt, że znam kilka osób o tych inionach, które zupełnie odbiegają od tego mojego skojarzenia. Natomiast imię Marta mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linka86k Re: Martyna!!! IP: 62.233.146.* 20.11.06, 20:55 Nie lubię tego imienia. I nie przepadałam za żadną Martyną jaką poznałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alagodz Re: Martyna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 21:06 mi się kojarzy z M. Jakubowicz. Kiedyś dużo słuchałam. I z Janosikiem, chociaż tam była Maryna. Ogólnie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.silenter Re: Martyna!!! 21.11.06, 23:09 Z grubą, wielką babą. Pojęcia nie mam dlaczego. Nie lubię tego imienia. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś