idiotyczne.forum 15.02.07, 22:41 Odkrylam piekne forum, w ktorym podstawa, to wysmiewanie sie z imion? Pokazujecie naprawde klase, mowiac, ze to czy tamto imie jest brzydkie. To troche tak, jakbyscie palcem wskazywali konkretna osobe, mowiac - "Ale ona jest brzydka". Zazwyczaj osoby utozsamiaja sie ze swoim imieniem. Na milosc boska, podawajcie znaczenie imion, czestotliwosc ich wystepowania w danym roczniku ale nie mowcie, ze to czy tamto imie jest brzydkie. I nie zakladajcie wiecej watkow pt. "10 najbrzydszych imion"! De gustibus non est disputandum. Poza tym dziwie sie przyszlym rodzicom, ze pozwalaja sie manipulowac innym ludziom, pytajac ich o zdanie, jak ma miec na imie ich wlasne dziecko. Kierujcie sie zawsze INTUICJA w wyborze imienia dla przyszlej pociechy, wtedy wybor bedzie najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
idiotyczne.forum Re: Najglupsze forum swiata 15.02.07, 23:02 Ta ironia jest troche nie na miejscu. Podobnie jak wysmiewanie sie z innych Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Najglupsze forum swiata 15.02.07, 23:13 idiotyczne.forum napisał: > Ta ironia jest troche nie na miejscu. Podobnie jak wysmiewanie sie z innych ani ukrywanie się pod nowymi nickami Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Najglupsze forum swiata 15.02.07, 23:42 idiotyczne.forum napisał: > Ta ironia jest troche nie na miejscu. Podobnie jak wysmiewanie sie z innych Proszę o podanie mi linka do mojego postu, gdzie się z innych wyśmiewam. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Najglupsze forum swiata 16.02.07, 15:28 Dziwie sie,ze Ci sie chce zakladac konto z jednorazowym,idiotycznym nickiem. Jak Ci sie to forum nie podoba,to wio,droga wolna.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Najglupsze forum swiata 15.02.07, 23:17 idiotyczne.forum napisał: I nie zakladajcie > wiecej watkow pt. "10 najbrzydszych imion"! Ten wątek był założony tylko raz. Odpowiedz Link Zgłoś
ibby2 Re: Najglupsze forum swiata 15.02.07, 23:25 To pokaż klasę i skieruj swoją intuicję na inne forum. Odpowiedz Link Zgłoś
cynta Re: Najglupsze forum swiata 16.02.07, 03:02 Zabolalo cie ze ktos o twoim imieniu cos brzydkiego powiedzial? to masz wysoka bardzo samoocene ze reagujesz tak gwaltownie.... Po prostu nie wchodz na to forum, wejdz sobie np. na USA i Kanada i zadaj byle jakie pytanie zobaczysz jak ci tam milo odpowiedza..... Aha, i jeszcze nam moze powiedz jak odpowiedziec na pytanie:" Podoba wam sie imie Nikola?" jak nam sie nie podoba... Odpowiedz Link Zgłoś
hovawartka Re: Najglupsze forum swiata 16.02.07, 10:39 Szanuję ludzi i rażą mnie często przejawy agresywnej nietolerncji czy wyzwiska na forach internetowych. Natomiast wyrażanie opinii o naszych upodobaniach jest nieodłącznym elementem życia. Jak by wyglądała nasza komunikacja gdybysmy bali sie na każdym kroku kogoś urazić? Nie powiem, ze nie lubię koloru czarnego, bo uraże kolezankę ubierającą się na czarno, nie powiem, ze nie podoba mi się ten wiersz, bo urażę jego autora, nie powiem, ze nie przepadam za imieniem Magdalena, bo komuś bedzie przykro? To se ne da Pozdrawiam! M. Odpowiedz Link Zgłoś
troubleska Re: Najglupsze forum swiata 16.02.07, 12:12 Zgadzam sié w 100% z Hovawartka. Ile można wtrącać formułę de gustibus... O gustach się dyskutuje, ale z poszanowaniem zdania drugiej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Camparis Re: Najglupsze forum swiata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 13:22 też nie lubię imienia Magdalena ... a akurat tak mam na imię jakoś nie wpędza mnie to w kompleksy ... Odpowiedz Link Zgłoś
hovawartka Re: Najglupsze forum swiata 16.02.07, 15:16 Gość portalu: Camparis napisał(a): > też nie lubię imienia Magdalena ależ ja lubię!) tak przykładowo tylko je wpisałam bo moje, żeby nikogo nie urazić, najwyżej samą siebie M. Odpowiedz Link Zgłoś
konstantynka Re: Najglupsze forum swiata 16.02.07, 12:26 To super forum. Odkąd na nie raz weszłam, robię to codziennie. Tu się dyskutuje, ale nie zauważyłam, żeby czyjeś propozycje imion były wyśmiewane. Każdy ma prawo się wypowiedzieć , czy dane imię mu się podoba. Na tym forum są różne gusta, tak, jak w życiu, bo każdy ma swoje kryteria i wydaje mi się, że są one respektowane. Jeśli nie chcesz lub nie potrafisz rozmawiać o imionach, to co tu robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: Najglupsze forum swiata 16.02.07, 15:04 A ja mam córkę Magdalenę i obrażam się na ciebie Camparis, że ci się nie podoba )) A do autorki wątku - często ludzie zakładający wątek pytają wprost: "Co sądzicie o imieniu...?", "Czy podoba wam się imię...?" itp. Więc odpowiadamy NIE, jak nam się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
tami46 Re: Najglupsze forum swiata 16.02.07, 17:15 Na tym forum własnie się o gustach dyskutuje... Odpowiedz Link Zgłoś
mimim12 Re: Najglupsze forum swiata 16.02.07, 17:23 z tego co pamietam to wlasnie o gustach sie NIE dyskutuje!!!! ale takie garkotluki jak wy ...coz moga wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: Najglupsze forum swiata 16.02.07, 17:52 Boże mój, ale z ciebie chamka! Kolejne wcielenie idiotycznego.forum? Dziecko, idź się leczyć na forum Psychiatria, bo masz rozdwojenie jaźni. Odpowiedz Link Zgłoś
mimim12 Re: Najglupsze forum swiata 16.02.07, 18:08 niestety nie zgadlas.... nudne kobiety.....nie macie nic lepszego do roboty tylko warowanie na forum ))) jestes tutaj stala bywalczynia , prawda~? Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Najglupsze forum swiata 16.02.07, 20:07 mimim12 napisała: > nudne kobiety.....nie macie nic lepszego do roboty tylko warowanie na > forum ))) Lepiej warować niż ujadać. filozoficznie, g. Odpowiedz Link Zgłoś
ibby2 Re: Najglupsze forum swiata 16.02.07, 19:13 mimim12 napisała: > z tego co pamietam to wlasnie o gustach sie NIE dyskutuje!!!! Dlatego, że ktoś kiedyś powiedział, że o gustach się nie dyskutuje tak ty teraz kurczowo się tego trzymasz...??? Odpowiedz Link Zgłoś
tami46 Re: Najglupsze forum swiata 16.02.07, 20:26 Dziewczyny proponuję zakończyć tą dyskusję by autorka Najgłupszego forum świata nie miała już okazji dyskutować z nami. Odpowiedz Link Zgłoś