papetka1 14.04.07, 21:58 W przyszłym roku w przedszkolu będzie kilka ciekawych imion 3-latków. Podam Wam pełną listę 40 osób, co o niej myślicie? 3x Jagoda 2x Monika 2x Julia 2x Adrianna Julita Stefania Danuta Marzena Iwona Anita Kinga Pamela Alicja Alina Joanna Karolina Elwira Honorata Lidia Dalia Patrycja Klaudia 3x Piotr 2x Henryk Grzegorz Gustaw Benedykt Adrian Krzysztof Mateusz Jacek Gabriel Erwin Ireneusz Adam Wiktor Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Imiona 3-latków 14.04.07, 22:07 2x Henryk - cóż za niesamowity przypadek! Poza tym rzuciła mi się w oko Stefania, Honorata, Erwin, Benedykt i Gustaw. Ireneusz też jest mocno nietypowy w tym pokoleniu. Bardzo ciekawe przedszkole! Odpowiedz Link Zgłoś
magda_m22 Re: Imiona 3-latków 14.04.07, 22:48 Stefania, Danuta, Alicja, Alina, Lidia, Honorata, 2xHenryk, Gustaw, Benedykt i Gabriel - jak miło! Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Imiona 3-latków 14.04.07, 22:16 Stefania, Danuta, Alina, Honorata, Lidia, 2x Henryk, Gustaw, Benedykt, Ireneusz - rzeczywiście fajne imiona! Odpowiedz Link Zgłoś
manarai Re: Imiona 3-latków 14.04.07, 22:20 A gdzie to takie przedszkole, w którym Jagód więcej niż Julii? Odpowiedz Link Zgłoś
papetka1 Re: Imiona 3-latków 14.04.07, 22:32 W Bieszczadach) Chociaż obawiam się że za rok będzie wysyp Julii, Kacprów, Nikol i Wiktorii Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Imiona 3-latków 14.04.07, 22:37 papetka1 napisała: > W Bieszczadach) Chociaż obawiam się że za rok będzie wysyp Julii, Kacprów, > Nikol i Wiktorii Skoro tak duże przedszkole to pewnie Lesko lub Ustrzyki - wśród moich znajomych z tych terenów jest 4-letnia Łucja, 3,5-letnia Emilia i 1,5-roczny Kacper. Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: Imiona 3-latków 15.04.07, 09:33 i jestes pewna , że nie pomyliłaś listy ?? Nie jest to czasem spis imion maturzystów 92 ? Uwierzyć nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
papetka1 Re: Imiona 3-latków 15.04.07, 10:35 Jestem i odpowiadam Z całą pewnością jest to lista przedszkolaków. Zamieściłam ją tutaj bo mnie też zaskoczyła. W porównaniu do starszaków, gdzie królują imiona baaardzo pospolite ( z wyjątkiem ciekawego zestawienia bliźniaków: Mateusz i Cyprian)ta lista jest bardzo egzotyczna. W gazecie lokalnej śledzę rubrykę dotyczącą narodzin i widzę, że następne pokolenia maluszków znowu będą nosiły imiona oklepane (z małymi wyjątkami). A co się tyczy listy maturzystów `92, to Twój rocznik) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: Imiona 3-latków 17.04.07, 21:32 92 to moje starsze koleżanki Jestem w szoku, że jednego roku w jednym miejscu wszystkie mamy wybieraly tak nietypowe imiona. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Imiona 3-latków 17.04.07, 23:46 Faktycznie spore nagromadzenie ciekawych imion! Odpowiedz Link Zgłoś
papetka1 Re: Imiona 3-latków 18.04.07, 18:40 Bo u nas to już jakoś tak wychodzi, hurtowo w jedną albo drugą stronę. Gdy rodziłam 2 lata temu to na oddziale było 3 Kacprów, 1 Mateusz, 2 Julie, 4 Wiktorie Odpowiedz Link Zgłoś