ania.silenter 15.05.07, 21:40 Które ładniejsze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ariana1 Re: Artur czy Maksymilian? 15.05.07, 21:57 Maksymilian rzecz jasna! Artur - jakieś takie zniewieściałe.... Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: Artur czy Maksymilian? 15.05.07, 22:02 Artur zniewieściałe ? jedno z najbardziej męskich imion. Twarde , konkretne - super. A dla dziecka świetne zdrobnienie Artek. Bardzo lubię to imię i polecam , zwłaszcza , że Maksymilian jest dosyć często ostatnio nadawany. Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: Artur czy Maksymilian? 15.05.07, 22:03 Dla mnie zniewieściałe. Ale to moje subiektywne zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Maksymilian zdeydowanie 15.05.07, 22:05 Artur mi sie od razu z Arkiem kojarzy - obu nie lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna999991 artur ba ...jestem na tak 16.05.07, 11:57 czesc ja mam męża artura jeśli moge doradzić i pomóc w wyborze czasami sie zdarza że imiona pokrywają się z typem charakteru . mam nadzieje że nie zapesze swego chlopa hihihi ale spokojny, wyrozumiały, dobrze się uczył choć leniwy tak mówi tesciowa , spoko polecam. a w szkole w liceum miałam maksymiliana wołali go maksiu zupełnie masakra jak do psa. to moje zdanie pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra ja tez IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 16.05.07, 18:22 mam męża Artura i potwierdzam, dobry , wyozumialy. Dobra, koniec, bo dlugo bym mogla w kazdym razie jego charakter pasuje do imienia wedlug strony z charakyerystyka imion. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Arek ... 16.05.07, 11:58 shilla01 napisała: > to Arkadiusz , 2 zupełnie inne imiona. Sądziłaś, że tego nie wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
a_weasley Re: Artur czy Maksymilian? 18.05.07, 12:09 ania.silenter napisała: > Które ładniejsze? Artur na pewno poręczniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
wimx Re: Artur czy Maksymilian? 18.05.07, 12:19 Maksymilian zawsze bedzie Maksem - to imie zawsze kojarzy mi sie psem. U mnie tak wlasnie wabily sie psy. Artur jest dla mnie takie dostojne, kojarzy mi sie z krolem Arturem. Zawsze mnie jego mit fascynowal. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Artur czy Maksymilian? 23.05.07, 23:52 wimx napisała: > Maksymilian zawsze bedzie Maksem - to imie zawsze kojarzy mi sie psem. U mnie > tak wlasnie wabily sie psy. > A u mnie się tak dziadek nazywał. Sa różne opcje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: Artur czy Maksymilian? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 12:45 Maksymilian. Odpowiedz Link Zgłoś
a_weasley Alfabet 18.05.07, 12:49 Zasadniczo jestem przeciwny powtarzaniu się inicjałów w rodzinie, ale skoro już jest w domu Ada i Aleksandra, a mamie w dodatku Anna... Odpowiedz Link Zgłoś
ania.silenter Re: Alfabet 18.05.07, 13:08 a_weasley napisał: > Zasadniczo jestem przeciwny powtarzaniu się inicjałów w rodzinie, ale skoro już > jest w domu Ada i Aleksandra, a mamie w dodatku Anna... ))), i w dodatku mamy pierwszą miłością (w 1 klasie szkoły podstawowej) był Artur Odpowiedz Link Zgłoś
a_weasley Re: Alfabet 18.05.07, 13:20 Mój brat też nosi imię obiektu pierwszych młodzieńczych westchnień mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boki Re: Artur czy Maksymilian? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 13:11 Artur brzmi ładnie i nobliwie, nie jest to imię oklepane w odróżnieniu od Maksia, który jest ostatnio sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Artur czy Maksymilian? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 13:56 ile ludzi tyle opinii. Mo osobiscie bardziej podoba sie imie Maksymilian, ale potwierzam, ze mezczyżni o imieniu artur chechuja sie dobrymi chechami charakteru. Sama znam dwoch i sa wlasnie tacy jak pisaly dziewczyny. A Jakich znacie Maksymilianow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Artur czy Maksymilian? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 16:01 Maksymilian jest teraz bardzo popularny. A na dodatek ludzie przenieśli to imię i na zwierzaki , więc kiedy widzę kobietę wołającą "Maksiu!", to nie wiem czy zwraca się do dziecka czy do psa. Choć jeśli Maksymilian Ci się podoba to nie rezygnuj. Polecam jednak Artura. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Artur czy Maksymilian? 23.05.07, 17:52 A ja nie wiem które jest ładniejsze. Nie mogę się w żaden sposób zdecydować . Odpowiedz Link Zgłoś
kachnab Re: Artur czy Maksymilian? 23.05.07, 18:16 Artur. Dla mnie bardzo meskie. Poza tym w mlodosci bylam fanka zespolu IRA Odpowiedz Link Zgłoś