nauczycielka_przedszkola 16.05.07, 19:47 4 Kubusiow,5 Gabrielek,4 Wiktorie,3 Julki ....buuuuuuuuuu ....tęsknię za Ania,Basią ,Kasią,Marysią lub przynajmniej zroznicowanymi imionami!Do czego ta moda prowadzi.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nauczycielka_przedszkola Re: Mam w grupie...... 16.05.07, 19:50 W sąsiedniej grupie jest 4 chlopczykow "Oliwierów" Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Mam w grupie...... 16.05.07, 19:50 Ania, Kasia, Basia i Marysia też były modne Odpowiedz Link Zgłoś
nauczycielka_przedszkola Re: Mam w grupie...... 16.05.07, 19:53 nauczycielka_przedszkola napisała: > olianka napisała: > > > Ania, Kasia, Basia i Marysia też były modne Tak,ale chyba wtedy kiedy ja bylam przedszkolakiem a nie nauczycielką Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś
nauczycielka_przedszkola Re: Mam w grupie...... 16.05.07, 19:55 Przepraszam za podwojny post,moja papuga postanowila sprawdzic jadalnosc klawiszy i niepodziewanie wlazla mi na klawiature wysylając nogą niedokonczony post Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Mam w grupie...... 16.05.07, 19:58 nauczycielka_przedszkola napisała: > nauczycielka_przedszkola napisała: > > > olianka napisała: > > > > > Ania, Kasia, Basia i Marysia też były modne > > Tak,ale chyba wtedy kiedy ja bylam przedszkolakiem a nie nauczycielką > Pozdrawiam > Beata Tak, masz rację, jednak ja jestem za nieco większą różnorodnością. Wracanie do mody sprzed 20-30 lat nie jest rozwiązaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
nauczycielka_przedszkola Re: Mam w grupie...... 16.05.07, 20:06 > Tak, masz rację, jednak ja jestem za nieco większą różnorodnością. Wracanie do > mody sprzed 20-30 lat nie jest rozwiązaniem. Jasne ,ze nie,chyba jestesmy tego samego zdaniachodzi mi o roznorodnosc,te imiona dalam tak tylko dla przykladu normalnosci i zroznicowania a ja bede obserwowac imiona w polskich serialach haha albo nie daj Bosh z tzw zabagranicznych (bo jak sie pojawi znowu Isaura to brrrr......) A propos panie dzieju jak tam z imionami w "Modzie na sukces" (no ostatnio nie ogladalam)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksandra Re: Mam w grupie...... IP: *.DWUDZIESTOLATKA.ds.uni.wroc.pl 16.05.07, 20:09 Ale Julka, Gabrielka to prześliczne imiona.... a ile jest Anek, Basia mnie się w ogóle nie podoba...Marysia owszem Odpowiedz Link Zgłoś
nauczycielka_przedszkola Re: Mam w grupie...... 16.05.07, 20:12 Tak,zgadzam się z Tobą,to przesliczne imiona ale wiesz...nawet "śliczności" można miec przesyt (napisalam po prostu takie "westchnienie" ze swojej perspektywy). Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: Mam w grupie...... 16.05.07, 20:39 A ja mam tylko jednego Kubę, żadnej Wiktorii, żadnej Julki i żadnej Gabrieli (poza moją dyrekcją Poza tym tylko dwóch Kacprów. Reszta to pojedyńcze imiona: Zuza, Oliwia, Natalia, Iga, Patrycja, Norbert, Dominik, Patryk, Dawid, Wioletta, Michasia. Fakt, że oklepane do bólu. Ze zwyczajnych wymieniłabym Agatkę, Agnieszkę, Michała, Piotrusia, Adama, Jasia. Odpowiedz Link Zgłoś