itsola 03.06.03, 15:53 CZESC Dziewczyny ! Po tak fajnej zabawie z tym Top 10,mam dla was nastepny watek .Jakie drugie imiona pasuja do nastepujacych pierwszych imion ? AGNIESZKA MICHALINA KLARA AMELIA ANTONIA STELLA JONASZ KRYSTIAN ADRIAN JULIAN KAROL ARMIN Milej zabawy OLA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izabelix Re: DRUGIE IMIONA !!! 03.06.03, 16:04 > AGNIESZKA - MARIA > MICHALINA - ANNA > KLARA - ?? > AMELIA - MONIKA > ANTONIA - KRYSTYNA > STELLA - ELWIRA > > > JONASZ - ?? > KRYSTIAN - KAMIL > ADRIAN - HUBERT > JULIAN - PAWEL > KAROL - IRENEUSZ > ARMIN - MATEUSZ > > POZDRAWIAM IZ Odpowiedz Link Zgłoś
charlota Re: DRUGIE IMIONA !!! 05.06.03, 09:27 itsola napisała: > CZESC Dziewczyny ! > Po tak fajnej zabawie z tym Top 10,mam dla was nastepny watek .Jakie drugie > imiona pasuja do nastepujacych pierwszych imion ? > AGNIESZKA - ANNA > MICHALINA - HELENA > KLARA - KRYSTYNA > AMELIA - JULIA > ANTONIA - MARIA > STELLA - MAŁGORZATA > > > JONASZ - IGNACY > KRYSTIAN - KRZYSZTOF > ADRIAN - ANTONI > JULIAN - KAZIMIERZ > KAROL - HENRYK > ARMIN - JAN > > Milej zabawy OLA Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: DRUGIE IMIONA !!! 09.06.03, 10:23 itsola napisała: > AGNIESZKA - MONIKA > MICHALINA - ANNA > KLARA - MAŁGORZATA > AMELIA - JOANNA > ANTONIA - MARIA > STELLA - KAMILA > > > JONASZ - KACPER > KRYSTIAN - BOGUSZ > ADRIAN - DANIEL > JULIAN - HUBERT > KAROL - STANISŁAW > ARMIN - DAWID > Wpisałam takie imiona, jakie mi sie od razu nasuneły na myśl. Nie wiem, czy pasują, po prostu miałam akurat takie skojarzenia w danej chwili. Pozdrawiam Magdalena Maria (to moje drugie imie, a od bierzmowania - Monika, a wiec trzy razy M) Odpowiedz Link Zgłoś