alexandria1982 08.06.07, 18:55 Dziś rano mojemu byłemu narzeczonemu z czasó licealnych urodził się synek - Stanisław. Obdzwoniły mnie wszystkie koleżanki z oburzeniem, że bardziej "wieśniackiego" imienia już nie mogł wybrac. a co wy myślicie o Stasiu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Staś 08.06.07, 18:56 Ze jest śliczny, a imię to nosi wiele znajomych dzieci (z dużym wdziękiem zresztą) i co najmniej jeden mój znajomy rowieśnik. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Staś 08.06.07, 19:02 Kiedyś marzyłam o synku Stanisławie, ale teraz jest dla mnie zbyt popularny i dlatego wolę Bronka Stasio jest świetny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Staś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 23:01 Dla mnie "wieśniackim imieniem" byłby jakiś Brajan czy inne dziwadło. Staś to śliczne imię. Odpowiedz Link Zgłoś
smily4kama1 Re: Staś 09.06.07, 16:03 He he. Jestemy w 4 tygodniu ciazy i wlasnie wybralismy imie dla chlopca- bedzie STAS!!! Ciagle nie wiemy jednak jak bedzie zwala sie dziewczynka -zastanwaim sie nad Zuzia... Odpowiedz Link Zgłoś
lotka76 Re: Bardzo lubię to imię n/t 09.06.07, 16:42 Sliczne imie! zarowno Stanislaw jak Stas Odpowiedz Link Zgłoś