Gość: patiulka IP: *.c250.petrotel.pl 29.06.07, 16:22 witam serdecznie za 3 mniesiace urodze synka i nie mam pojecia jak dac mu na imie. powiem szczerze ze oczekiwalismy dziewczynki i misala byc Amelia. Podoba i sie imie Maksymilian ( rodzina jest innego zdania ) tylko zdrobnienia sa nie bardzo czy nie kojarza sie wam z psem np: Maksiu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aleksandra Re: a moze Maksymilian???????? IP: *.DWUDZIESTOLATKA.ds.uni.wroc.pl 29.06.07, 16:55 Mnie też się Maksymilian b. podoba, ale Maks kojarzy sie z psem. Szkoda, że nie ta Amelka to może Piotruś lub Mikołaj albo Jaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluk Re: a moze Maksymilian???????? IP: *.bulldogdsl.com 29.06.07, 18:18 ja tez rozwazalam Maksymiliana To piekne imie! Najbardizej podoba mi sie Maksym i tak zamierzalam zdrabniac imie. mi skojazenie z psiakami nie przeszkadza...zreszta najbardziej popularne imie meskie obecienie czyli Jakub to rowniez najpopularniejsze imie psie Kuba - czyz nie!? Odpowiedz Link Zgłoś
kolejny_forumowicz Re: a moze Maksymilian???????? 04.07.07, 14:04 > meskie obecienie czyli Jakub to rowniez najpopularniejsze imie psie Kuba - czyz > > nie!? no, psa Kuby jeszcze nie spotkałem, ale za to wszystkie kanarki jakie znam miały tak na imię..;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: a moze Maksymilian???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 20:10 Podoba mi się Maksymilian, lecz napewno nie zdrabniany do Maksa. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: a moze Maksymilian???????? 29.06.07, 20:52 Maksymiliana można zdrabniać zupełnie inaczej, np. Milek, Miluś, a nawet Ksymek. Nie musi to być Maks. Gdyby mi się bardzo podobało imię Maksymilian, na pewno bym się nie zawahała ze względu na zdrobnienie przed nadaniem go. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksandra Re: a moze Maksymilian???????? IP: *.DWUDZIESTOLATKA.ds.uni.wroc.pl 30.06.07, 00:14 Milek, Milus???? I tak otoczenie bedzie wołac Maks Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: a moze Maksymilian???????? 01.07.07, 18:28 Skąd wiesz? Nie jesteś jasnowidzem ;-| Odpowiedz Link Zgłoś
ania.silenter piękne imię 30.06.07, 08:57 gdybym miała syna byłby Maksymilianem)). Odpowiedz Link Zgłoś
ibby2 Re: a moze Maksymilian???????? 30.06.07, 15:13 Mnie się podoba Maksymilian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patiulka Re: a moze Maksymilian???????? IP: *.c240.petrotel.pl 30.06.07, 22:32 dzieki za odpowiedzi. utwierdziłam sie w przekonaniu ze miałam racje Maksymilian to rzeczywiscie ładne imie. Fajnie ze ktos podobnie mysli jak ja pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dagst Re: a moze Maksymilian???????? 07.07.07, 08:06 Moj synek ma na imie Maksym, w sumie to nie wyobrazam sobie innego imienia dla niego jedyne co wszyscy pytaja to czy to Maksymiliaan?? A ja mowie ze nie ze Maksym, a mowimy na niego tez Makisu, Maks, Maksio, Maksymek ...mnostwo zdrobniem Polecam, Odpowiedz Link Zgłoś
magda120975 Re: a moze Maksymilian???????? 08.07.07, 10:58 Przyznam szczerze,że to było jedyne imie dla chłopca,które bralismy pod uwagę.Ale mamy Oleńkę.Nastepny będzie MaksymilianPrzesliczne imię,zostań przy nim.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kopciuszek_to_ja Re: a moze Maksymilian???????? 08.07.07, 20:27 Przepiekne imie! Jego zdrobnienie Maks ,wcale nie kojarzy mi sie z psem,poniewaz nigdy nie "spotkalam" psa Maksa,a psa Kube TAK Oprocz tego Maksymiliany to bardzo fajne i ulozone chlopaki Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: a moze Maksymilian???????? 08.07.07, 23:06 Mnie również podoba się to imię, jestem za! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: a moze Maksymilian???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 18:09 Mój synek będzie miał na imię Maksymilian.Niektórzy próbowali mnie odwieść od nadania tego imienia,ale mnie i mężowi bardzo się ono podoba.Fakt,że Maks trochę kojarzy się z psem,ale przecież jest to LUDZKIE IMIĘ.Może właściciele czworonogów trochę się opamiętają i nie będą swoich pupili nazywać imionami dla ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
lotka76 Re: a moze Maksymilian???????? 11.07.07, 19:12 Ja jestem nak najbardzie za Maksymilianem! Nie przejmuj sie rodzina... i tak sie przyzwyczaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: a moze Maksymilian???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 19:26 oczywiście,Maks to piękne imię.Uważam,że rodzice nie powinni się przejmować tym co mówią inni,bo to w końcu ich dziecko a nie ciotek,babć i sąsiadek.Dziwi mnie,że ludzie tego nie rozumieją i próbują narzucać przyszłym rodzicom swoje zdanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: a moze Maksymilian???????? 11.07.07, 20:12 Kiedyś mały Maksymilian napluł mi na bluzkę, imię kojarzy mi się z energetykami i obrazem Kolbego w moim kościele. Wolę Joachima. Odpowiedz Link Zgłoś