sucielo 24.07.07, 14:13 Co myślicie o tym imieniu? Wasze skojarzenia, odczucia i wszystko inne, oczywiście na temat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: Sylwia 24.07.07, 14:15 Niestety imię mi się nie podoba. Kojarzy mi się ze szczupłą, wysoką kobietą koło trzydziestki (Znam Sylwie w różnym wieku, ale chyba wszystkie są szczupłe i wysokie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: Sylwia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 14:30 Nie podoba mi sie. Skojarzenia podobne jak z Mariolą. niestety i tak juz mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makowa_panienka Re: Sylwia IP: *.nat.tvk.wroc.pl 24.07.07, 14:53 Mnie się również nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilija Re: Sylwia IP: *.lublin.mm.pl 24.07.07, 15:47 Bardzo mi się podoba. I nie jest popularne- znam osobiscie tylko jedną (mądra, ładna i sympatyczna dziewczyna) imię urocze tylko szkoda że nie ma skrótu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Nemo Re: Sylwia IP: 195.25.76.* 24.07.07, 16:08 Nie podoba mi sie. Wszystkie znane mi Sylwie, nie budza milych skojarzen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: War-minka Re: Sylwia IP: *.lannet.pl 24.07.07, 17:16 Imię bardzo popularne w moim środowisku, dlatego też z lekka "przejadło" mi się Ale same w sobie nie jest brzydkie Odpowiedz Link Zgłoś
agas81 Re: Sylwia 24.07.07, 17:36 Dla mnie neutralne. Ani nie brzydkie ani nie piekne I nie jest znowu tak pospolite, jak niektorzy sadza. W kazdym razie lepiej jest byc Sylwia, niz setna Ania czy Kasia. Odpowiedz Link Zgłoś