Dodaj do ulubionych

Vivianna Vienna

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 08:27
Takie imiona wybrał Michał Wiśniewski dla swojej ewentualnej córeczki. Dla
chłopca pozostał przy Falco Christianie.

Powiedzcie czy Vienna to czasem nie Wiedeń ? ...
Obserwuj wątek
    • Gość: viviana Re: Vivianna Vienna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 09:15
      vivianne a nie viviannasmile)))

pozatym sprawdzałam i jest takie imię jak vivianna czy jakos tak.Chyba dopisali
      do księgi imion, tak jak Karmen i Nikolę.Slysze
      nagle:wirdzinia,wirdzinia.........potem patrze do księgi u lekarza na karte i
      pisze Wirginia.więc powinno sie wołac wirginia tak jak georgina, tak jak pisze
      tak sie woła w polsce.no np andzelika to andzelika a angelika to angelika sie
      woła, czy dzesika to woła sie dzesika...
      • Gość: Dee Re: Vivianna Vienna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 09:32
        Vivianne cZy Vivianna wsio rawno...
        Mnie ta Vienna zastanawia bardziej.
        • Gość: vivka Re: Vivianna Vienna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 10:17
          Vivienne lepiej pasuje do Fabienne niz Vivianne a jak własciwie to imie sie
          bedzie pisało?Vivianne czy Vivienne?
          na fabienne mówią w domu Fabianka, więc tu bedzie Vivianka lub Viva.
    • veranillo Re: Vivianna Vienna 30.07.07, 09:16
      krzycząca ta aliteracja wink ale jak na Michała Wiśniewskiego, to naprawdę mogło
      być gorzej tongue_out
    • trrruskawa Re: Vivianna Vienna 30.07.07, 09:35
      Mnie bardziej razi to, ze Wiśniewski ma już córkę Fabienne, która z Vivianne
      będzie sie głupio rymować.
      • donmari Re: Vivianna Vienna 30.07.07, 11:50
        Dlaczego pan Wiśniewski nie nada normalnych imion? Jak na niego może być nawet
        Dżesika,ale ta ViVienne to przesada w Polsce! Już ponoć kiedy rodziła się
        Fabienne Vivianne była w planach
        • lilith76 Re: Vivianna Vienna 30.07.07, 15:30
          Mnie bardziej intryguje, że on ciągle trafia na kobiety, które zgadzają się tak nazwać ich dzieci...

---
          ZUS z pewnością jest instytucją przestępczą, ale nie można nazwać jej zorganizowaną.
          • Gość: Dee Re: Vivianna Vienna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 15:31
            One nie mają nic do gadania,... jego kobiety. Ma byc tak jak kaze pan i wladca
            Wisniewski Michal.
        • Gość: vivka Re: Vivianna Vienna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 08:12
          czytałam w Pudelku czy w superekspresie ze Swiątczak własnie rządzi i wisnia
          sie na wszystko zgadza bo jest w sekcie.koszmarczyżby?a ja miałam wrazenie ze
          ona sie go boi i robi wszystko co on jej kaze.
          • Gość: Dee Re: Vivianna Vienna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 08:23
            Mnie sie tez wydaje, ze Anka sie go boi,a on rządzi.
            • Gość: vivka Re: Vivianna Vienna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 08:47
              urodzisz dziecko o imieniu etienette, przefarbujesz włosy na czerwono i włozysz
              do slubu to co ci przywioze, i przywózł.......łabędziową kiecę.
              Bedziesz rodziła, robiła co powiem a ty w zamian bedziesz miała płyte, sławę,
              podróże, kase, wszystko...domy,samochody.....a w Lublińcu nie miałabys
              nic.Byłabys szarą myszką.
              Anka pomyslała" kurcze faktycznie, bede sławna, bede miała dzieci, dom, jakos
              zniose tego michała, dam rade, bede miała płyte dorobie sie majątku, a potem
              kopne go w tyłek wezme duze alimenty i sie wyniose na swoje, warto, bo taka
              sznsa sie nie powtórzy".
              I stało sie robi wszystko i na blogu wreszcie słysze krzyk i płacz ale nie
              okazuje tego ale czytac mozna" no michas to zawsze znajdzie na mnie plan".
              Czyli on decyduje, wymysla, nakazuje i ona napisała "kurde znów czerwony cos
              wymyslił i musze sie go słuchac ,szlakby to".
              Mandaryna ma dzieci sławę , alimenty.......i anka tez bedzie tak miała.
    • olianka Mam nadzieję, że będzie dziewczynka :) 30.07.07, 15:11
      Vivianna to po naszemu Bibiana (ładniejsza), ale lepsza Vivianna niż Falco.
      • zgielk Re: Mam nadzieję, że będzie dziewczynka :) 30.07.07, 15:16
        imo najlepszy pomysł M. Wiśniewskiego

(chociaż i tak w stylu Etiennette Terentiew-Tarantino big_grin )
    • Gość: mają prawo Re: Vivianna Vienna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 10:35
      ich dzieci nie będą wysmiewane będą jak bożek, inne, wyrózniające sie pod
      względem finansowym, sławy, imion. Tak jak natalia kukulska była sławna jako
      dzieciaczek.I nie wazne czy miałaby na imię zocha krycha natalia czy jakobina.
      tak samo z Fabienne z etienette będzie i Xawierem. Będą zawsze inne, znanych
      rodziców, nie wazne czy skandalistów, dziwek, piosenkarek, aktorek.zawsze będą
      te inne, więc i imiona inne.Zawsze będą bogadsze, bedą miały duze domy, np
      patrycja markowska jakby miała na imię Fryderika to tez by było OK. ma prawo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wybierz imię dla dziecka

Sprawdź co znaczą nasze imiona, skąd pochodzą, kto sławny je nosił lub nosi.