Gość: szantal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 08:09 Nie wiem dokładnie jak się pisze , ale jakoś o tych imionach jest cicho. Nie ma żadnej małej Szantal,Szanel, Czelsi) Być moze ze nie ładnie brzmiałyby z końcówką- a.Same w sobie Channel, Channtal sa ładne. Jak uważacie? A po Polsku Szanella,Szantalla,Czelsia,Czesia))Czesława Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szantal Re: Szanel Szantal -Channel Chantal, Chelse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 08:12 zapomniałam o Szarlottcie Charlotta.Prześliczne. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Szanel Szantal -Channel Chantal, Chelse 08.08.07, 09:44 Nie podoba mi się to imię, zarówno poza Polską, jak i w Polsce, w jakimkolwiek spolszczeniu (wszystkei są nieudane msz). Chelse? pierwszy raz słyszę o takim imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: Szanel Szantal -Channel Chantal, Chelse IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.07, 09:45 Może autorce chodziło o Chelsea (jak ma na imię córka Clintona ) ? Charlotta - Szarlotta jest sliczne Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Szanel Szantal -Channel Chantal, Chelse 08.08.07, 10:01 Trafiłam kiedyś na Szntal z koszmarnie dobranym nazwiskiem. Nie podobają mi się te spolszczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Szanel Szantal -Channel Chantal, Chelse IP: *.chello.pl 08.08.07, 10:25 Przecież te "spolszczenia" to wymysł autorki wątki, nikt by tak nie spolszczał. A nadawanie takich imion w Polsce budzi moją niechęć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szantal Re: Szanel Szantal -Channel Chantal, Chelse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 10:28 Chalsea czy Chalse.Tak to córka prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Szanel Szantal -Channel Chantal, Chelse 08.08.07, 11:04 Nienie, tego imienia się tak nie pisze. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Szanel Szantal -Channel Chantal, Chelse 08.08.07, 14:21 W polskiej specyfice egzaltowane. Odpowiedz Link Zgłoś