zabusia83 09.08.07, 14:02 imie Borys bo juz sama sie zastanawiam czy bedzie pasowac do naszego nazwiska Bor Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: a jak wam sie widzi 09.08.07, 14:08 Oj, nie podoba mi się zestawienie z nazwiskiem. Moje propozycje: Błażej Bor Bronisław Bor Fryderyk Bor Witold Bor Leopold Bor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: a jak wam sie widzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 14:11 Z nazwiskiem Bor absolutnie nie układa sie imie Borys.Brzmi ciezko, krótko jakos. Wybralabym kompletnie inne imie. Moje propozycje: Kajetan Bor Marceli Bor Julian Bor Michał Bor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aedo Re: a jak wam sie widzi IP: *.mtnet.com.pl 09.08.07, 14:21 Imię Borys mi się podoba, ale nie w zestawieniu z tym nazwiskiem. Tak samo Igor. Z tych trzech imion wybrałabym więc Fabiana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: a jak wam sie widzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 14:22 Na pewno nie Igor. Wymów głosno - Igor Bor . Nie brzmi zbyt dobrze, twardo strasznie. Z tych, ktore Tobie sie podobają to jedynie Fabian. A spodobało Ci sie jakies z tych, ktore my podałysmy ? Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: a jak wam sie widzi 09.08.07, 14:22 Igor Bor się rymuje - odradzam. Fabian Bor brzmi dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
zabusia83 Re: a jak wam sie widzi 09.08.07, 15:43 No wlasnie tak dziwnie borys bor a tak mi sie podoba to imie dzisiaj tak jeszcze myslalam nad tym fabianem ale nie wiem czy mezowi sie spodoba bo on jest strasznie za Borysem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makowa_panienka Re: a jak wam sie widzi IP: *.nat.tvk.wroc.pl 09.08.07, 19:38 Z wymienionych imion też najbardziej podoba mi się Fabian, z tym, że do tego nazwiska pasują mi 2 imiona, lub jedno długie Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: a jak wam sie widzi 09.08.07, 20:31 Borys Bor brzmi niestety niemal jak jedno słowo, odradzam. Fabian pasuje najlepiej. A może Kasjan Bor Julian Bor Maurycy Bor Konstanty Bor Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: a jak wam sie widzi 12.08.07, 18:32 zabusia83 napisała: > tak jeszcze myslalam nad tym fabianem ale nie wiem czy mezowi sie > spodoba bo on jest strasznie za Borysem Borys Bor brzmi, jakby kawałek nazwiska Wam ucięło; tak jakby Wasz synek miał się tak naparawdę nazywac Borys Borys. A może Marceli Bor? Odpowiedz Link Zgłoś
ibby2 Re: a jak wam sie widzi 12.08.07, 22:12 Gość portalu: Dee napisał(a): > Z nazwiskiem Bor absolutnie nie układa sie imie Borys.Brzmi ciezko, > krótko jakos. > Wybralabym kompletnie inne imie. > > Moje propozycje: > Kajetan Bor > Marceli Bor > Julian Bor > Michał Bor > Proponowałabym te same imiona co Dee i również zgadzam się z większością, że Borys Bor brzmi średnio i nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
martuszkaw Re: a jak wam sie widzi 12.08.07, 22:31 Zdecydowanie za dużo r Proponuję imię zakończone na samogłoskę, ze względu na jednosylabowe nazwisko np: Konstanty - moim zdaniem świetne zestawienie Antoni Marceli Pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
dagag1 Re: a jak wam sie widzi 12.08.07, 22:34 Imię piękne, ale z nazwiskiem...nie bardzo. Lepiej jakieś dłuższe imię do krótkiego nazwiska-może Nikodem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqui Re: a jak wam sie widzi IP: 194.181.131.* 13.08.07, 00:48 Ludwik Bor? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: a jak wam sie widzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.07, 10:55 Ludwik Bor dla mnie brzmi podobnie co Ludwik Dorn Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka_bez_zapalek urodził się Fabian! 26.09.07, 18:13 www.vanike.com/gazeta/dzieci.php?forum=082007gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: urodził się Fabian! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.07, 08:27 No i pieknie Gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: urodził się Fabian! 29.09.07, 10:34 I bardzo dobrze! Ładnie pasuje do nazwiska. Gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś