madziarek_edziecko 02.07.03, 21:48 Co myślicie o takim imieniu? Oryginalne, prawda ? Tak zbytnio to mi sie nie podoba, jak dla mnie za ciężkie dla dziecka, ale kwestia gustu. Znacie kogos o tym imieniu ? Wiem, ze to imie łacińskie pochodzące od nazwy rzeki Tyber. Kolezanki synek ma tak na imię. Pa Madzia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
itsola Re: Tyberiusz ... 03.07.03, 10:27 Czesc ! Zfecydowanie nie podoba mi sie to imie .Ale to rzecz gustu. Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
lemur_ks Re: Tyberiusz ... 08.07.03, 13:24 sorki, ale do mnie też totalnie nie przemawia, a nawet ......... Odpowiedz Link Zgłoś
cysia.b Re: Tyberiusz ... 08.07.03, 15:03 Może jeszcze Neron i Cezar? Czego to ludzie nie wymyślą... Cysia Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Tyberiusz ... 09.07.03, 08:50 Do mnie też w ogóle nie przemawia... Ja nie nazwałabym tak synka, ale kwestia gustu, prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
cysia.b Re: Tyberiusz ... 09.07.03, 11:28 A tak z ciekawosci. Jak to imię się zdrabnia? Cysia Odpowiedz Link Zgłoś
izabel2 Re: Tyberiusz ... 09.07.03, 23:55 Zastanawiam się czy w ogóle są takie imieniny w polskim kalendarzu? Jak na to dziecko wołać Tybek, Typek, Tybcio - nie beznadziejne, nie rób dziecku krzywdy. Odpowiedz Link Zgłoś