itsola 09.07.03, 11:59 Czesc Wszystkim ! Znowu wypisalam pare imion . Tym razem chlopcow. I nie z kalendarza ,ale z glowy. Byc moze ,ze jest tam pare nie dopuszczalnych w Polsce ,ale staralam sie tego zapobiec. Milej zabawy. Czekamy na OCENE!!!! Adrian Alan Andrzej Arkadiusz Artur Aurelian Bartosz Beniamin Cyryl Dariusz Dawid Emanuel Emilian Eryk Fabian Feliks Florian Gilbert Gracjan Gustaw Henryk Ireneusz Jacek Jedrzej Joachim Jordan Julian Kacper Karol Kilian Kryspin Cdn. z pozdrowieniami OLA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umasumak Re: Czas na CHLOPCOW - A-K 10.07.03, 13:16 > > Adrian - nie > Alan - jeszcze bardziej nie > Andrzej - ładne > Arkadiusz - bardzo ładne > Artur - piękne > Aurelian - nie > Bartosz - ładne > Beniamin - nie > Cyryl - całkiem, całkiem > Dariusz - takie sobie > Dawid - nie > Emanuel - nie > Emilian - Emil owszem, ale Emilian??? > Eryk - nie > Fabian - nie > Feliks - tak > Florian - nie > Gilbert - kojarzy mi się z Gilbertem z "Ani z Zielonego Wzgórza", ale nie > Gracjan - potworne > Gustaw - piękne > Henryk - piękne ( choć nie dałabym tak synowi na imię) > Ireneusz - ładne > Jacek - ok > Jedrzej - Jędrek może być > Joachim - hmmmm.... może być > Jordan - nie > Julian - tak > Kacper - TAK > Karol- - nie i nie > Kilian - pierwsze słyszę... jak to zdrabniać? Kilek? Kilianek? > Kryspin - nie > > Cdn. z pozdrowieniami OLA Odpowiedz Link Zgłoś
lemur_ks Re: Czas na CHLOPCOW - A-K 10.07.03, 13:49 > > Adrian- ładnie > Alan - nie ! > Andrzej - racze nie > Arkadiusz - podoba mi się > Artur - twarde > Aurelian - zbyt anielskie ! > Bartosz - twarde, ale podoba mi się > Beniamin - dziwne imię > Cyryl - ostatnio nawet bardzo ! > Dariusz - no pewnie i to nie tylko dlatego, że nosi je mój mąż ! > Dawid - raczej nie mój typ > Emanuel - też anielskie, ale nawet nawet > Emilian - miłe > Eryk- zapomniałam o jego istnieniu !!! - b. ładne !!! > Fabian - okropne ! > Feliks - nie > Florian - chyba nie ... > Gilbert - całkiem całkiem > Gracjan - coraz mniej > Gustaw - kojarzy mi sie z ,,Dziadami " > Henryk - nie > Ireneusz - tak, ale Irek nie > Jacek - średnio > Jedrzej - jak Andrzej > Joachim - takie sobie > Jordan - nie !!! > Julian - b. ładne !!! > Kacper - ale ostatnio juz oklepane > Karol - jako Karolek > Kilian - dziwne > Kryspin - nie > > Pozdrawiam wszystkie mamuśki - mama Kornela ( ur. 13.03.2003r. ) Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Czas na CHLOPCOW - A-K 11.07.03, 10:59 No to czas na moje oceny > Adrian - ładne, ale już za często słysze to imie > Alan - niezbyt > Andrzej - po prostu ok. > Arkadiusz - niezbyt > Artur - brzydkie > Aurelian - brzydkie > Bartosz - ładne > Beniamin - ładne > Cyryl- skojarzenia z Metodym > Dariusz - nie podoba mi sie > Dawid - bardzo ładne > Emanuel - nieee > Emilian - niee (z Kamińskim mi sie kojarzy - tym aktorem znaczy) > Eryk - takie sobie > Fabian - wstrętne > Feliks- jak wyżej > Florian - brzydkie > Gilbert - brzydkie (kojarzy mi sie z Anią z Zielonego Wzgórza) > Gracjan - za twarde , nie ma jak zdrabniać, nie podoba mi sie > Gustaw - brzydkie > Henryk - blleee > Ireneusz - nieeeee > Jacek - złe skojarzenia,nie podoba mi sie > Jedrzej - takie normalne > Joachim - niee > Jordan - takie sobie > Julian - takie sobie > Kacper - ładne > Karol - brzydkie > Kilian - dziwne > Kryspin - j.w. > > Pozdrawiam i czekam na ciąg dalszy. Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Czas na CHLOPCOW - A-K 15.07.03, 15:43 > Adrian - nie > Alan - nie!! > Andrzej - ewentualnie > Arkadiusz - nie!! > Artur - nie! > Aurelian - NIE! > Bartosz - ewentualnie > Beniamin - moze byc > Cyryl - nie > Dariusz - NIE! > Dawid - nie > Emanuel - nie > Emilian - nie > Eryk - nie > Fabian - nie, tutaj strasznie popularne (Niemcy) > Feliks - patrz Fabian > Florian - patrz wyzej > Gilbert - nie, Ania z Zielonego Wzgorza... > Gracjan - NIE > Gustaw - Dziady jak dla mnie, ale imie ok > Henryk - nie > Ireneusz - okropne jak dla mnie > Jacek - moze byc > Jedrzej - moze byc > Joachim - ladne, ale tu skojarzenie dziadkowate > Jordan - nie, w zyciu nie slyszalam takiego imienia, moze dla przyzslego hydrologa? > Julian - ladne > Kacper - ladne, moja kolezanka tak chce nazwac synka > Karol - nie > Kilian - NIE! > Kryspin - NIE Chyba mi sie tym razem nic nie podobalo....Problem z tymi chlopakami Ania Odpowiedz Link Zgłoś
dylan2002 Re: Czas na CHLOPCOW - A-K 17.07.03, 18:38 Masz super pomysł,naprawdę!moim skromnym zdaniem: > > Adrian-b.fajne,dobrze mi się kojarzy > Alan-raczej nie,brzmi jakoś dziwnie > Andrzej-nie pasuje do małego chłopca > Arkadiusz-może być > Artur-ładne > Aurelian-ja bym tak syna nie nazwała > Bartosz-śliczne > Beniamin-fajne,można mówić Ben > Cyryl-nie > Dariusz-nie > Dawid-źle mi się kojarzy > Emanuel-zbyt wymyślne > Emilian -takie sobie > Eryk-mi się nie podoba > Fabian-j.w. > Feliks-fajne > Florian-takie sobie > Gilbert-nie > Gracjan-nie > Gustaw-brzmi zbyt poważnie > Henryk-j.w. > Ireneusz-nie > Jacek -O.K. > Jedrzej-to chyba Andrzej? > Joachim-może być > Jordan-dziwne > Julian-O.K. > Kacper -ładne > Karol-zwyczajne > Kilian-dziwne > Kryspin-j.w. > Pozdrawiam! Julka Odpowiedz Link Zgłoś
aina80_80 Re: Czas na CHLOPCOW - A-K 17.07.03, 22:57 > Adrian - super > Alan - i tu się wyłamę- mnie się podoba > Andrzej - nie > Arkadiusz - Arek? nie bardzo > Artur - ujdzie > Aurelian - a jak to imię się zdrabnia, bo nawet niezłe > Bartosz - nie > Beniamin - tak, tak > Cyryl - nie > Dariusz - nie podoba mi się bardzo > Dawid - brzmi jakoś tak... nie > Emanuel - nie! > Emilian - jest super > Eryk - extra > Fabian - też niezłe > Feliks - j.w. > Florian- raczej nie za bardzo > Gilbert - NIE > Gracjan - pierwszy raz słyszę ale nie podoba mi się > Gustaw - też nie > Henryk - mówić do małego chłopca Heniu? NIE! > Ireneusz - nie nie > Jacek - a tutaj przeciwnie: Pan Jacek? NIE > Jedrzej - NIE!!!! > Joachim - nie > Jordan - nie > Julian - śliczne, chłopcy o tym imieniu to pewno aniołki > Kacper - UROCZE, mój syn ma tak na imię > Karol - okropne (według mnie) > Kilian - nie znam i nie mam zdania > Kryspin - nie! > Pozdrawiam . Mama Kapselka Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: Czas na CHLOPCOW - A-K 17.07.03, 23:11 to i ja sie zabawię: > Adrian- nie podoba mi się ( podobnie jak i Adrianna) > Alan- niby brzmi OK, ale w PL pretensjonalne: nie! > Andrzej- obleci w pełnym brzmieniu ( Andrzejek - fatalne) > Arkadiusz- okropne!!! > Artur- OK > Aurelian- niby "cesarskie", ale (wybaczcie) pedalskie > Bartosz- OK > Beniamin - Ben OK, ale Beniamin w PL będzie sie kojarzyć z ...piłką nożną( beniaminek) > Cyryl - nieee > Dariusz- facet z agencji > Dawid - j.w > Emanuel - zniewiewściały motyl z dobranocki > Emilian - straszne!! > Eryk - kiedyś miałam kota, który sie tak nazywał > Fabian - komuś na tym forum kojarzyło się z pawianem, myślę, że to trafne skojarzenie > Feliks - okropne, poza tym co drugi znany mi kot to Felek > Florian - dzielny mały Florek z "Małej Syrenki" - dla karpia sie nadaje > Gilbert - strasznie pretensjonalne > Gracjan_ j.w. > Gustaw - nieeeeeeeee!!! ( Gucio???) > Henryk - nie > Ireneusz - okropne!!! > Jacek - nie > Jedrzej - patrz Andrzej ( Jędrek - nie!) > Joachim - przedpotopowe > Jordan - dziwne > Julian - ładne > Kacper - strasznie oklepane, ale obleci > Karol- klól Kalol kupił klulowej..... nie!! > Kilian - bardzo dziwne, naprawdę jest takie imię??? > Kryspin - strasznie pretensjonalne > > Cdn. z pozdrowieniami OLA Odpowiedz Link Zgłoś