nastka_19 21.10.07, 19:19 w szpitalu miejskim 20.10.07 na świat przyszli: Dominik Krzysztof Oskar Filip Wincenty Aleksander Ksawery Eryk Letycja Anna Adrianna Kinga Celina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Wczoraj świat powitały... 21.10.07, 19:30 Jestem pod wrażeniem! Wincenty, Ksawery i Letycja )) Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Wczoraj świat powitały... 21.10.07, 20:10 Niezwykle arystokratyczny zestaw Bardzo ładne imiona. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Wczoraj świat powitały... 21.10.07, 20:37 gaudencja napisała: > Jestem pod wrażeniem! Wincenty, Ksawery i Letycja )) > Miałam napisać to samo Odpowiedz Link Zgłoś
mankencja Re: Wczoraj świat powitały... 21.10.07, 23:23 ja tez, ale za basrdzo mi zgrzyta zestaw ksawery eryk - jak ksaweryk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Wczoraj świat powitały... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.07, 22:41 Przepięknie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: Wczoraj świat powitały... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.07, 08:17 Podoba mi sie Letycja Anna Slicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
donmari Re: Wczoraj świat powitały... 22.10.07, 09:10 Piękne imiona u Was. A gdzie Wy mieszkacie? Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: Wczoraj świat powitały... 22.10.07, 16:43 Letycja-ktoś się chyba brazylijskich telenowel naoglądał. Resztę jestem skłonna zaakceptować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka Letycja Anna IP: *.devs.futuro.pl 22.10.07, 18:22 Piękny zestaw, mój sekretny dla przyszłej córki. O dziwo, nie oglądam brazylijskich telenowel ani żadnych innych, nawet nie mam tv. Dla mnie imię Letycja kojarzy się wyłącznie z jedną z najpiękniejszych modelek oraz przyszłą królowa Hiszpanii. Odpowiedz Link Zgłoś
nastka_19 Re: Wczoraj świat powitały... 22.10.07, 20:39 a my to sobie pomieszkujemy na pomorzu (: imiona piękne ...no właśnie aż się zdziwiłam bo zawsze to 3 razy Julia 2 razy Natalia i 5 razy Jakub i czasem jakiś Hubert czy Ola a tu proszę.. Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie75 Re: Wczoraj świat powitały... 23.10.07, 13:41 Tjaaaaa.....tylko ciekawe jak na tego Wincentego beda wolac? Zaloze sie, ze "Vinsent", bo przeciez nie "Wicek" (jak na mojego wuja) )))) Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Wczoraj świat powitały... 23.10.07, 13:43 Dlaczego uważasz, że nie będzie Wickiem? Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: Wczoraj świat powitały... 04.11.07, 11:15 Czy zdrobnienie Wicek jest osmieszajace? Teraz jest moda na Kajetanow, moim zdaniem zdrobnienie Kajtek (bez majtek) jest bardziej smieszne niz Wicek. Poza tym na dziecko mozna tez mowic Wincent, Wicuś, Wicia, Winuś Wincenty to piekne, meskie imie, jedno z moich ulubionych. Fajnie, ze jest nadawane. Odpowiedz Link Zgłoś