Gość: Malwina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 22:23 Natrafiłam przypadkiem na listę osób urodzonych w latach 1989-1991 przyjętych do chóru. Oprócz imion popularnych w tym czasie, jak Magdalena, Aleksandra, czy Mateusz, pojawiły się i takie jak: Helena, Bernard, Benedykt, Krzysztofa, Stefania, Nonna, Melania, Mirosława, Józef. Jak wam się podobają? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Malwina Re: Chórzyści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 22:25 Jeszcze Ludwika! Odpowiedz Link Zgłoś
krimhilda Re: Chórzyści 28.10.07, 10:19 Krzysztofa okropnie. Jozef jeszcze bardziej okropnie Miroslawa tez mi sie nie podoba. Dla chlopca Mirek moze byc. Pozostale miona sa ok. To jest moje subiektywne zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie75 Re: Chórzyści 28.10.07, 17:29 Helena, Bernard, Stefania - to miod na moje uszy Nonna - dziwne jakies, bo moje germanskie odchylenie natychmiast "przerabia" ja na zakonnice Krzysia - fajnie Benedykt - moze byc Melania - raczej nie Miroslawa (jako Mira) - podoba mi sie Jozef - jakies mam takie mieszane uczucia co do tego imienia, choc Jozefine ubostwiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: Chórzyści IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.07, 10:05 Bernard, Benedtykt, Krzysztofa, Stefania, Nonna, Mirosława , Melania i Józef - oryginalne jak na dzieci urodzone w tychże latach. Bardzo podoba mi sie Melania Bernard - kiedys mi sie nie podobalo,ale przekonuje sie pomalu do tego imienia . Zaskoczylo mnie imie Nonna,ale dosyc pozytywnie. Oryginalne imie. Jakiego jest pochodzenia i czy dużo u nas dziewcząt o tym imieniu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Chórzyści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.07, 22:07 Jedna jedyna! Polka. Odpowiedz Link Zgłoś