gaudencja 04.11.07, 23:08 dziewczynki: Amelia 7 Maja 6 +Maya Zofia 7 Julia 6 Natalia 6 Zuzanna 6 Lena 5 Małgorzata 4 Oliwia 4 Wiktoria 4 Aleksandra 3 Martyna 3 Nela 2 +Nel Weronika 3 Alicja 2 Antonina 2 Dominika 2 Gabriela 2 Hanna 2 Karolina 2 Magdalena 2 Maria 2 Michalina 2 Monika 2 Agata Anita Anna Barbara Blanka Eliza Emilia Emma Ida Joanna Karina Katarzyna Kinga Klara Liwia Łucja Nina Olga Otylia Patrycja Urszula Xenia chłopcy: Szymon 8 Kacper 7 Jan 5 Antoni 4 Jakub 4 Karol 3 +Lolek Krystian 4 Maciej 4 mateusz 4 Aleksander 2 +Alexander Bartek 2 +Bartosz Filip 3 Igor 3 Patryk 3 Piotr 3 Dominik 2 Franciszek 2 Julian 2 Kamil 2 Maksymilian 2 Marcel 2 Michał 2 Oskar 2 Rafał 2 Tomasz 2 Wiktor 2 Adam Aleks Błażej Bogumił Borys Cyprian Damian Daniel Emil Eryk Gabriel Harrison (nazwisko zagr.) Hubert Iwo Józef Juliusz Krzysztof Leon Lilian (nie wiem, jakiej płci, nazwisko zagr.) Łukasz Marek Mariusz Mikołaj Miłosz Paweł Sebastian Stanisław Wojciech Bliźniaczki: Aleksandra i Hanna Julia i Kinga Imiona pierwsze z drugimi: Jakub Rafał Iwo Ludomir Martyna Olga Wojciech Szymon Maja Martyna Amelia Alicja Karol Piotr Wiktor Sebastian Kacper Marek Barbara Julia Kacper Wiktor Kacper Kajetan Staś Jaś (sic!) Emilia Bela (nazwisko zagr.) Otylia Janina Miłosz Paweł Wiktoria Amelia Mikołaj Jędrzej Jan Grzegorz Filip Jakub Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: WnŚ Warszawa 3 listopada 04.11.07, 23:15 Najbardziej cieszą mnie Emma, Ida, Błażej i Józef. Ucieszyłaby mnie Ksenia, ale Xenia raczej rozczarowuje. Iwo Ludomir - odwróciłabym kolejność :p Emilia Bela (nazwisko zagr.) - Bela to czasem nie jest Wojtek po węgiersku? Otylia Janina - cudnie! Gratuluję rodzicom wyboru! Odpowiedz Link Zgłoś
dorka1976 Re: WnŚ Warszawa 3 listopada 05.11.07, 11:27 Zszokowała mnie popularność Amelii - 1 sze miejsce! Szkoda, bo obrzydnie piękne imie, podobnie jak Julia. Oby był to pojedynczy przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
tami46 Re: WnŚ Warszawa 3 listopada 05.11.07, 11:37 Ja dostrzegłam jako "nowość"Bogumiła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: WnŚ Warszawa 3 listopada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.07, 17:41 Zgadzam sie w 100%!!! mialam tak nazwac corke i nici ;/;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: WnŚ Warszawa 3 listopada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.07, 11:40 Podoba mi sie Blanka, Hanna, Magdalena, Klara , Łucja i Nina oraz Amelia (szkoda,ze robi sie tak popularna). Z chłopięcych: Antoni, Julian,Cyprian, Daniel, Iwo, Juliusz, Sebastian. Jesli chodzi o zestawy to uważam tak Jakub Rafał - nie podoba mi sie > Iwo Ludomir - Iwo tak , Ludomir -nie > Martyna Olga - nie lubie Martyny, Olga może byc > Wojciech Szymon - jako zestaw ladnie choc pospolicie > Maja Martyna - nie podoba mi sie > Amelia Alicja - ładnie > Karol Piotr - moze byc > Wiktor Sebastian - Sebastian dalabym na 1. > Kacper Marek - Marek slicznie, Kacper zbyt popularne, jako zestaw mi zgrzyta > Barbara Julia - tak sobie > Kacper Wiktor - nie > Kacper Kajetan - wolałabym odwrotnie > Staś Jaś - Stanisław Jan brzmi ok, ale Staś Jaś nie podoba mi sie > Emilia Bela - dziwacznie wg mnie > Otylia Janina - Otylia ok, Janina - nie lubie, jako zestaw moze byc > Miłosz Paweł - w sumie ok > Wiktoria Amelia - nie podoba mi sie ten zestaw > Mikołaj Jędrzej - fajnie > Jan Grzegorz - neutralnie > Filip Jakub - moze byc, Filip fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makowa_panienka Re: WnŚ Warszawa 3 listopada IP: *.nat.tvk.wroc.pl 05.11.07, 11:49 Jak dla mnie to Staś Jaś przebija wszystko. Nie wiem, czy to silenie się za wszelką cenę na oryginalność, czy głupota rodziców, co zresztą na jedno wychodzi - biedne dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barcellona Re: WnŚ Warszawa 3 listopada IP: *.kolornet.pl 05.11.07, 18:21 Przecież to tylko WnŚ! Rodzice podając imię mogą je zdrobnić, a reporter nie dopyta. Dla mnie to oczywiste, że to Stanisław Jan. Jakoś nikt nie czepia się Bartków, którzy na pewno są albo Bartłomiejami, albo Bartoszami- tego reporetr też nie sprawdza. Poza tym zdaje się, że Staś urodził się w 26 tc, ma zaledwie 1kg wagi i walczy o życie. Wyzywanie ludzi od głupków świadczy niestety o Tobie. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=47868&w=71377498&a=71551207 Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie75 Re: WnŚ Warszawa 3 listopada 05.11.07, 18:24 A ja doznalam szoku widzac popularnosc Szymona Na szczescie Adas tylko jeden (ups, pardon, Adam ) A tak na marginesie, ja tez fotoreporterowi z GW podalam razem z nazwiskiem zdrobniale imie mojego synka Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: WnŚ Warszawa 3 listopada 05.11.07, 19:10 Mnie się podoba Otylia Janina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: WnŚ Warszawa 3 listopada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.07, 08:44 Dla mnie to dość oczywiste ,ze Staś Jaś jest Stanisławem Janem Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ Warszawa 3 listopada 07.11.07, 22:15 Dla mnie też, ale czemu został tak podany do WnŚ? Odpowiedz Link Zgłoś