joanna7 28.07.03, 15:31 Jak oceniacie popularnosc tego imienia, nie chcemy z mezem nadac naszej corci dlugiego imienia ani bardzo popularnego, natomiast naszym zdaniem jest ono oststnio troszke zapomniane pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ingi Re: Ilona 29.07.03, 00:50 Witam! Jestem jak najbardziej za... bo mam na imie Ilona Mam 24 lata, sama juz jestem matka. Nie pamietam momentu, w ktorym moje imie przestalo mi sie podobac - polecam. Pozdrawiam -Ilona Odpowiedz Link Zgłoś
joanna7 Re: Ilona 29.07.03, 10:35 Dzieki jakies propozycje zdrobnienia? nic nam nie przychodzi do glowy oprocz Ilonki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Ilona 29.07.03, 12:53 Ja znam 2 Ilony. Imię wg mnie takie sobie, lecz kwestia upodobania. A zdrobnienia ? Ilonka, Ilusia, Ila (?). Pa Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
ingi Re: Ilona 29.07.03, 14:51 Hej! Mala Ilona to Ilonka, Ilusia, Ilońcia, Ilunia. Wiem po sobie, ze najlepsze zdrobnienie, to te pierwsze. Znajomi wymyslili kiedys dla mnie Ingi (indzi) i Ingiana (podobno od mojego imienia ???))). Przyjelo sie i wole je od Iluni Pozdrawiam -Ingi Odpowiedz Link Zgłoś
monikava2000 Re: Ilona 29.07.03, 13:21 Hej, Uważam, że Ilona to piekne imie i ponadczasowe. Po prostu super. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: Ilona 29.07.03, 23:13 Prawdę mówiąc znam tylko jedną Ilonkę, przyjaciółkę mojej siostry. Baaaardzo sympatyczna dziewczyna! Zdrobniale mówimy na nią: Ilosia, Losia, Loniek , Lonka. A w ogóle Ilona jest to ( chyba węgierska )odmiana imienia Helena. Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: Ilona 31.07.03, 11:08 Czesc ! Ilona - nawet mi sie podoba. Ale mam brzydkie skojarzenia . U nas w szkole na Ilone wolano : "Ilona z peknietego k......" dlatego nie dala bym tak corce na imie. Przepraszam. Buzka Ola Odpowiedz Link Zgłoś