madziarek_edziecko 30.07.03, 13:28 Nie znam osobiście żadnej Pameli ani małej Pamelki. Może któraś z Was zna ? Jak Wam sie podoba to imię? Mi tak sobie, a to dlatego, że kojarzy mi się tylko i wyłącznie z Pamelą Anderson Lee. Pozdrawiam i czekam na opinie. Madzia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cysia.b Re: Pamela... ? 31.07.03, 10:24 Dla mnie jest okropne ( bez urazy) Pozdrawiam Cysia Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: Pamela... ? 31.07.03, 11:13 Czesc ! Ja tez nikogo nie znam o tym imieniu. A imie tez mi sie miezbyt podoba. Juz lepiej podoba mi sie PAULA. Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
titicaka Re: Pamela... ? 31.07.03, 15:53 Witaj Pamela nie podoba mi sie . Moze zastap Paula ... Bea Odpowiedz Link Zgłoś
lucy20 Re: Pamela... ? 31.07.03, 21:42 Nie znam osobiście, ale przez cały dzień miałam przyjemność leżeć na plaży koło rodziny gdzie właśnie córka miała tak na imię. Żal zrobiło mi sie małej dzieciny , ale zawsze moze go zmienić na np. Patrycja. A tak nota bene czy nie uwazacie,że imie dziecka swiadczy o rodzicach. Ja nazywam sie Ania, mam męża Piotra. Nie mamy jeszcze dzieci, ale planujemy w najblizszym czasie.Nigdy nie przeszło mi przez głowe aby swoje dziecko nazwać: Pamela, Nicola,Andżelika itp., które pzry naszych polskich , tradycyhjnych imionach brzmaiły by conajmniej śmiesznie. Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Pamela... ? 01.08.03, 12:26 Ja też nie dałabym tak na imie dziecku. Nie podoba mi sie, a napisałam ten post dlatego, by zobaczyc, czy ktos z Was lubi to imie. Pa Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
agewli Re: Pamela... ? 08.08.03, 19:10 lucy20 napisała: A tak nota bene czy nie > uwazacie,że imie dziecka swiadczy o rodzicach. Ja nazywam sie Ania, mam męża > Piotra. Nie mamy jeszcze dzieci, ale planujemy w najblizszym czasie.Nigdy nie > przeszło mi przez głowe aby swoje dziecko nazwać: Pamela, Nicola,Andżelika > itp., które pzry naszych polskich , tradycyhjnych imionach brzmaiły by > conajmniej śmiesznie. owszem, ja rowniez uwazam, ze imie dziecka swiadczy o rodzicach i musze przyznac, ze klasyczne, typowo polskie imiona kojarza mi sie z inteligenckimi, zasobnymi rodzinami, natomiast pretensjonalne imiona z seriali i tanich romansidel przywodza mi na mysl bezrobotne matki z upadlych PGRów nadajace swoim dzieciom taki imiona, zeby ubarwic im ich szare zycie... PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaf4 Re: Pamela... ? 09.08.03, 00:01 No wlasnie! Imie ladne, ale zle sie kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś