ria5 25.11.07, 15:16 Jak podoba Wam sie to imie?? Ja uslyszalam je dzisiaj po raz pierwsz, jest ...dziwne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulina.galli Re: Kwiryna 25.11.07, 21:52 skojarzenia: kwiliaca / skwierczaca / skwarka czyli nie podoba mi sie Odpowiedz Link Zgłoś
krimhilda Re: Kwiryna 25.11.07, 23:38 Rzadko jakies imie nie podoba mi sie az tak bardzo. Kwi kwi..Dla swinki moze byc Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Kwiryna 25.11.07, 23:40 Bardzo mi się podoba, choć jakiś czas się z nim oswajałam. Obiektywnie w niczym nie gorsze od np. Karoliny. Odpowiedz Link Zgłoś
maybe_baby Re: Kwiryna 26.11.07, 11:57 kojarzy mi sie "wschodnio" a osoba jaka wylania mi sie za tym imieniem to skwaszona i niezadowolona dziewczynka, nie wiem czemu ale takie mam pierwsze wrazenie. Moze tak jak piszecie trzeba sie oswoic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolmadakia Re: Kwiryna IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.07, 15:54 Jedna z "Dziewcząt z Nowolipek' nosi to imię.Córka sklepikarzy,w młodości baaardzo gruba.Tak mi się kojarzy.Imię pochodzi od imienia boga rzymskiegi-Kwirynusa-jednego z najw.bóstw rzymskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilija Re: Kwiryna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.07, 14:59 Nie ma chyba brzydszego (dla mnie) imienia. Nadałabym je tylko śwince! Odpowiedz Link Zgłoś