dalia3 09.12.07, 18:46 jaka macie opinie o tych imionach? uwazam ,sa sliczne kojarza mi sie basniowo ,z czarami , wrozkami,elfami... czy wam tez? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abiela Re: Sybilla i Jasmina? 09.12.07, 19:13 Podobają mi się, bardziej Jaśmina. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Sybilla i Jasmina? 09.12.07, 21:19 Sybilla nie kojarzy mi się w ogóle z czarami, wróżkami, elfami, a z wieszczką. Jaśmina z kolei kojarzy mi się dość kwiatowo/baśniowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bati Re: Jasmina czy Jaśmina? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.08, 01:35 Bo ta pierwsza mi sie podoba zdecydowanie bardzij. Jasmina ( z Alladyna), czyt. Dżasmina. Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: Sybilla i Jasmina? 16.01.08, 09:11 znałam Jaśminę zdrabnianą jako "Jasia" oba imiona dla mnie neutralne, nie zachwycam się. Odpowiedz Link Zgłoś
krimhilda Re: Sybilla i Jasmina? 18.01.08, 12:08 Podoba mi sie Jaśmina. Jeszcze bardziej Jasmina, Jasmin, czy Yasmin. Sybilla takie sobie. Dziecka bym tak nie nazwala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Sybilla i Jasmina? IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.08, 00:08 Moja druga córeczka ma na imię Jaśmina (pierwsza ma Cecylia).Jaśminka ma roczek i dotychczas, kto usłyszał to imię był zachwycony Oprócz pań w USC, które stwierdziły,że takiego imienia nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Sybilla i Jasmina? 24.01.08, 10:01 Gość portalu: Anna napisał(a): > Oprócz pań w USC, które stwierdziły,że takiego imienia nie ma! Ło matko! Odpowiedz Link Zgłoś