Gość: ona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.08, 14:00 Jak Wam sie podoba Diana lub Kornelia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abiela Re: co sadzicie? 11.02.08, 14:05 Bardziej podoba mi się Diana. Oba imiona nie są złe. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: co sadzicie? 11.02.08, 14:07 Obydwa bardzo ładne, ale Kornelia robi się niebezpiecznie popularna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: co sadzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.08, 14:09 dziekuje...a co powiecie na imiona dla chłopca Szymon lub Mikołaj?? Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: co sadzicie? 11.02.08, 14:14 Szymon jest bardzo popularny i nie podoba mi się. Mikołaj jest ładniejszy ale nie należy do moich ulubionych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: co sadzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.08, 14:18 rozumiem a jakaś inna propozycja? Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: co sadzicie? 11.02.08, 14:28 Gość portalu: ona napisał(a): > rozumiem a jakaś inna propozycja? Tymon zamiast Szymona może? Poza tym proponuję Mirona, Miłosza, Błażeja, Micheasza, Jeremiego, Konstantego, Kornela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: co sadzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.08, 14:32 dziekuje...Typuje na Eryka lub Huberta(z racji tego ze rodzina zwiazana z myślistwem więc mysle ze jak najbardziej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: co sadzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.08, 14:37 Mam inny pomysł...z racji tego ze juz w rodzinie jest Hubert obstawiałabym Fabiana co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: co sadzicie? 11.02.08, 14:39 Gość portalu: ona napisał(a): > Mam inny pomysł...z racji tego ze juz w rodzinie jest Hubert obstawiałabym > Fabiana co Wy na to? Mnie się bardziej Hubert podoba, a jeszcze bardziej omawiany niedawno Herbert. A może Florian? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: co sadzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.08, 14:43 Hmm....na pewno rzadkie imiona i w jakims sensie oryginalne ale nieee jakoś nie widzi mi sie synuś Herbert czy Florian Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: co sadzicie? 01.03.08, 05:03 Mysle, ze Fabian to dobry pomysl, a dla dziewczynki tez bardziej podoba mi sie Diana. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: co sadzicie? 11.02.08, 14:29 abiela napisała: > Szymon jest bardzo popularny i nie podoba mi się. Mikołaj jest > ładniejszy ale nie należy do moich ulubionych. Myślę identycznie. Proponuję Eryka, Kornela (zamiast Kornelii ), Huberta. Odpowiedz Link Zgłoś