titicaka 23.08.03, 10:53 Dziewczyny , czy moglybyscie wybrac tylko jedno (zenskie i meskie) imie , to ktore najbardziej wam sie podoba . Prosze NIE ZWRACAJCIE UWAGI,czy jest ono popularne w Polsce czy nie !!! Mieszkam w Hiszpani , a dziecko bedzie nosilo hiszpanskie nazwisko. Amelka,Carmen,Dalia,Claudia,Julia czy Natalia Alvaro,Alex Dzieki Beata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
itsola Re: Wybierzcie jedno najladniejsze ... 23.08.03, 13:50 Czesc ! Dla mnie najladniejsze sa : DALIA i ALVARO Pozdr. Ola Odpowiedz Link Zgłoś
kalamburka_89 Re: Wybierzcie jedno najladniejsze ... 23.08.03, 14:15 Z żeńskich najbardziej podoba mi się Julia (w hiszpani nie będzie odmieniane jako Julka), a z męskich Alex. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
apja Re: Wybierzcie jedno najladniejsze ... 23.08.03, 15:44 Amelia jest prześliczne a chłopięce - z tym zawsze mam problem, ale chyba bardziej Alex. Dla dziewczynki mam już imię ale jak będzie chłopiec będę miała problem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ula1001 Re: Wybierzcie jedno najladniejsze ... 23.08.03, 17:26 jak dla mnie- Julia i Alex. pa Odpowiedz Link Zgłoś
nicol-e Re: Wybierzcie jedno najladniejsze ... 23.08.03, 20:56 dla mnie Carmen- brzmi tak hiszpańsko i Alex- pozdrawiam- Aurelia Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Wybierzcie jedno najladniejsze ... 23.08.03, 21:00 Dla mnie Julia i Alex. Pozdrawiamy! Madzia i Natanek Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Wybierzcie jedno najladniejsze ... 23.08.03, 22:22 Dalia i Alex.I w Hiszpanii i w Polsce pasuje.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
titicaka Re: Wybierzcie jedno najladniejsze ... ! 25.08.03, 12:34 Przyznam ,ze niezle dalyscie mi do myslenia . Prosze o kolejne opinie !!! Dodam tylko ,ze Julia czyta sie Hulia po hiszpansku. Odpowiedz Link Zgłoś
reda77 Re: Wybierzcie jedno najladniejsze ... 25.08.03, 13:05 Amelka i Alvaro. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Wybierzcie jedno najladniejsze ... 26.08.03, 10:16 Titicaka, ja tak po za tematem, a moze nie tak zupelnie.. Macie piękne zdjęcia :o) Wlasnie je oglądam. Są super! Pozdrawiam Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
dylan2002 Re: Wybierzcie jedno najladniejsze ... 26.08.03, 13:57 Dalia i Alex pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Wybierzcie jedno najladniejsze ... 26.08.03, 14:51 Dla mnie tez Dalia i Alex. Pozdrawiam i zycze udanego wyboru. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
anma Re: Wybierzcie jedno najladniejsze ... 27.08.03, 20:56 Julia i Alex ___________ Ania i Kamilek (17.07.1999) Odpowiedz Link Zgłoś
kicia_edziecko Re: Wybierzcie jedno najladniejsze ... 28.08.03, 12:44 Carmen, Alvaro Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Julia i Alex n/t 29.08.03, 21:37 titicaka napisała: > Dziewczyny , czy moglybyscie wybrac tylko jedno (zenskie i meskie) imie , to > ktore najbardziej wam sie podoba . Prosze NIE ZWRACAJCIE UWAGI,czy jest ono > popularne w Polsce czy nie !!! Mieszkam w Hiszpani , a dziecko bedzie nosilo > hiszpanskie nazwisko. > > Amelka,Carmen,Dalia,Claudia,Julia czy Natalia > > Alvaro,Alex > > Dzieki Beata > Odpowiedz Link Zgłoś
mama5plus Re: Wybierzcie jedno najladniejsze ... 30.08.03, 18:59 Zdecydowanie : Alvaro i Amelka Piekne brzmienie i znaczenie tez ciekawe. Alex jest globalnie `oblatany` a poza tym mojemu mezowi-Anglikowi, w tej formie kojarzy sie nieodmiennie z imieniem zenskim. Julia tez ze wzgledu na popularnosc (pomimo, ze glownie w Polsce a nie tu gdzie mieszkam) przejadla mi sie strasznie, a poza tym w formie hiszpankiej wymawiana by chyba byla jako Hulja,prawda? Owocnego wyboru i gratulacje z okazji ciazy Odpowiedz Link Zgłoś
kasiapom Re: Wybierzcie jedno najladniejsze ... 02.09.03, 11:38 Beatko-pewnie,ze Alvaro i Amelka...Wszystkie dziewczyny pisza,ze Alex,bo to takie bardziej polskie, ale Alvaro to tak pieknie brzmi...Naprawde piekne imie!!! Pozdrawiam brzusia,mamusie i tatusia Odpowiedz Link Zgłoś
titicaka Re: Wybierzcie jedno najladniejsze ...mmmmmm 02.09.03, 12:10 Zdecydowalismy sie na AMELKE ,a chlopak ??? Gdy sie zdecydujemy na pewno napisze ... a teraz czytam wasze wypowiedzi i glowie sie glowie. Procentka Jose odpada , bo to Jozef ,a poza tym za bardzo popularne... Alvaro czy Aleks , ratunku , powaznie nie wiem !!! Wolalabym Alvaro,tu brzmi slicznie ,ale czy nie brzmi zle w Polsce ? Bea Odpowiedz Link Zgłoś
procenka a moze augustin? albo jose (pepito)? 31.08.03, 21:16 beata, a moze augustin? (nie wiem, jak sie to pisze...) gdy 100 lat temu bylam na wakacjach na costa brava zakochalam sie w augustinie, kt byl zabojczo przystojny i jezdzil na skuterze... a jose? ma takie piekne zdrobnienia - pepe, pepito? napisz, co wybralas, masz jeszcze troche czasu... pozdrawiam brzuszek i zazdroszcze calorocznej hiszpanii... oooch pozdr iza Odpowiedz Link Zgłoś
kasicca Re: Alvaro 08.09.03, 10:02 Wybraliscie juz Amelke-ladnie , to ja z Aleks czy Alvaro wybieram Alvaro Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Alvaro 08.09.03, 10:40 Hej. I Alex i Alvaro brzmi bardzo fajnie. Pa Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
aniamr Re: Wybierzcie jedno najladniejsze ... 08.09.03, 13:33 Tu mama Amelki więc oddaję głos na Amelkę i gratuluję wyboru!!!!! Co do chłopca to ja wolę Alexa, bo Alvaro kojarzy mi się z tymi wszystkimi serialami- tasiemcami, ale jeśli u Was ładnie to brzmi to dlaczego nie. Swoją drogą ładne zdjęcia ze ślubu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Wybierzcie jedno najladniejsze ... 08.09.03, 13:45 W ogóle to Bea ładna dziewczyna jest :o) Pa madzia Odpowiedz Link Zgłoś
titicaka Re: Wybierzcie jedno najladniejsze ... 08.09.03, 19:48 Dziewczynki Kochane jestescie ))) ... a my nadal myslimy Alvaro czy Aleks )) , bede losowac , czy co hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
titicaka Re: Wybierzcie jedno najladniejsze ... 08.10.03, 09:30 Wybralismy ... Bedzie Amelka lub Alex, a czy to dziewczynka ,czy chlopiec dowiem sie 24 pazdziernika ). Pozdrawiam Bea Odpowiedz Link Zgłoś
becia.k Re: Wybierzcie jedno najladniejsze ... 10.10.03, 15:02 Obejrzałam wszystkie Twoje zdjęcia - są śliczne. Mam nadzieje że długo będziecie tak szczęśliwi jak w dniu ślubu! Co do imienia dla dziewczynki to podoba mi się Natalia - sama tak nazwę córeczkę o ile córeczka mi się urodzi Pozdrawiam - Beata Odpowiedz Link Zgłoś
pati_pati Re: Wybierzcie jedno najladniejsze ... 10.10.03, 15:13 Zdecydowanie Julia i Alex (to jedne z moich typów dla dzidzi! Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasynowiec Re: Wybierzcie jedno najladniejsze ... 23.10.03, 00:17 chłopiec;Piotr dziewczynka;Magdalena Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: Wybierzcie jedno najladniejsze ... 23.10.03, 11:06 Natalia i Alex a teraz przeczytam sobie resztę propozycji Odpowiedz Link Zgłoś
titicaka Re: Wybralismy i znamy plec !!! 23.10.03, 15:20 Wybralismy Amelka i Alex . A bedzie FACET ,wiec Álex )) Dzieki za pomoc !!! Bea Odpowiedz Link Zgłoś
idalia21 Re: Wybierzcie jedno najladniejsze ... 23.10.03, 19:14 Moja coreczka ma na imie Claudia,a druga (podobno tez bedzie coreczka) bedzie miala na imie Isabela,a jesli chlopczyk to Adrian. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś