Gość: mama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.08, 18:55 kochane moderatorki usilnie wpisywałam w wyszukiwarke niestety bezskutecznie jakiegoś wątku traktującego o imionach nadanych w 2003 roku,urodizłąm wtedy córeczke niestety nie wiedizłąm wtedy o istnieniu tegoż watku...chciałabym sprawdzić jakie były imiona wtdedy nadawane i jak sie klasuje imie mojej córeczki na ten czas- prosze o jakiegos linka o ile jeszcze wątki z tka dawna są dostępne. pozdrwaim mama Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: do moderatorek! 23.02.08, 19:01 Ciężko będzie coś znaleźć. Czołówka 2003 to: 1. Julia 2. Wiktoria 3. Natalia 4. Aleksandra 5. Oliwia 6. Weronika A jakie imię nosi córeczka? Spróbuję znaleźć coś więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: do moderatorek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.08, 19:10 no właśnie się tak domyślałam że ciężko będzie.. córeczka jak mniemam nosi na ten czas mega popularne imię Oliwia...wteedy wydawało mi sie naprawde rzadkie i niespotykane...hymmm a tu niespodzianka jednak..niemniej podoba mi sie andal...jezlei jakies informacje jeszcze znajdziesz to z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: do moderatorek! 23.02.08, 19:16 Czyli wiesz już, że Oliwia była w czołówce. A teraz kilka liczb: - w 1994 roku Oliwii było w Polsce 3673, z czego 1799 urodzonych w latach 80-tych i 1295 urodzonych w latach 1990-1994. - w 2001 roku imienniczek Twojej córeczki było już 17791, - w 2007 roku (stan na początek grudnia) - 64721. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: do moderatorek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.08, 19:27 WOW popularne imie niemalze jak Agnieszka , Ania i Kasia za mojej młodosci... moze dziwic to ze wogóle o to pytam ale znam tylko 3 Oliwie łacznie z moja córeczka- jedna jest w jej wieku a druga ma 27 lat wiec...nawet teraz mimo statystyk i okrzyknieciem iminia poularnym nie psotkałm ich zbyt wiele na swej drodze... Odpowiedz Link Zgłoś