margaretka.s 06.03.08, 23:36 Witam Was serdecznie Bardzo proszę Was dziewczynki o pomoc przy wyborze imienia dla mojej córeczki. Ma cudownego braciszka Joachima, ale niestety nie mamy pomysłu na imię dla niuni. Może Antonina (Tosia), ale boimy się, że to imię stanie się bardzo popularne. Z góry bardzo dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Gorąco pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abiela Re: imię dla siostrzyczki Joachimka- POMOCY 06.03.08, 23:38 Myślę, że Antonina to świetny wybór i nie sądzę, żeby stało się BARDZO popularne. Odpowiedz Link Zgłoś
cynta Re: imię dla siostrzyczki Joachimka- POMOCY 07.03.08, 00:37 A moze Marianna, Aniela lub Cecylia? ale jak wam Tosia pasujcie to nie ma co sie ogladac... Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka_bez_zapalek Re: imię dla siostrzyczki Joachimka- POMOCY 07.03.08, 07:32 Rozalia Róża Jaśmina Kalina Matylda Aniela Lilianna Odpowiedz Link Zgłoś
jowa80 Kornelia 07.03.08, 08:42 Jak tylko zobaczyłam "Joachim", to pierwsze imię pasujące, jakie mi przyszło na myśl to właśnie Kornelia. Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: imię dla siostrzyczki Joachimka- POMOCY 07.03.08, 10:38 Anna Lea Weronika ale Antonina moim zdaniem bardzo trafne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Remika i Mii Re: imię dla siostrzyczki Joachimka- POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.08, 10:50 Do Joachima idealnie pasuje Joanna Jowita Liwia Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: imię dla siostrzyczki Joachimka- POMOCY 07.03.08, 23:51 Antonina jest świetma; wróżę temu imieniu dużą popularność, ale za około 10 lat, więc na razie możecie byc spokojni. Albo nie być, w takim razie moze: Marcjanna Idalia Nadzieja Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś